Foto: Kadrs no video
Lai gan vēl nemaz ne tik sen džentlmeņu gars nepieļāva pat domu, ka kadriem no vecpuišu ballītēm vajadzētu nonākt atklātībā, pēdējo gadu laikā cerēt, ka tavas dzīves neveiklākie, smieklīgākie vai apkaunojošākie mirkļi paliks tikai paša un draugu atmiņās, ir diezgan naivi.

Tā noticis arī ar kādu latviešu puisi Vilmāru, kuram aizvadītās nedēļas izskaņā draugi bija sarūpējuši vecpuišu ballīti. Kā vēsta paši pasākuma rīkotāji, dienas gaitā puisim sarūpēti dažādi pārsteigumi, bet par vienu no labākajiem uzskatāms lēciens ar gumiju.

Protams, gaidītā lidojuma vietā Vilmāru, kuram draugi pirms tam bija aizsējuši acis, gaidīja viens nepatīkams pārsteigums - viens mirklis, un topošais vīrs attapās dīķi, kas apkārtējos izsauca neviltotu smieklu vētru.

Jāpiebilst gan, ka šis joks par īpaši oriģinālu nav uzskatāms - šī gada maijā DELFI Izklaide vēstīja par identisku izjokošanu vecpuišu ballītē ārpus Latvijas robežām, un arī pirms tam YouTube videokrātuvē bija atrodams liels skaits ar līdzīgiem citu vecpuišu piedzīvojumiem. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!