Foto: Publicitātes foto
Īstu vētru sociālajos tīklos sacēlis Latvijas jaunais politisko norišu komentētājs, 61 gadu vecais Egons no Aizkraukles (attēlā). Jau daudzus tautiešus sajūsminājis Egona visaptverošais skatījums uz sasāpējušiem politiskiem un ekonomiskiem jautājumiem.

Jau par sensāciju kļuvusī saruna ar mutīgo Egonu notiek mājīgā vidē un nepiespiestā atmosfērā - galdā celta pusizdzerta pudele alus, pa mājai blakus esošajām sliedēm omulīgi kursē vilciens, un Egons paralēli Latvijas politikas analīzei pamanās padarīt arī šādus tādus sadzīviskus darbiņus, piemēram, ar efektīvu satvērienu neitralizēt un ienest mājās visai palielu suni.

Pret Latvijas politiku gan viņš ir krietni skarbāks, nekā pret minēto suni. Egons uzskata, ka pusi no valdības vajadzētu nošaut, drosmīgi nodēvēdams mūsu varasvīrus vārdā, ko lieto, apzīmējot vīrieša dzimumorgānus.

Egons gremdējas skaistās atmiņās par ''krievu laikiem'', kad viņš, strādājot mēbeļu kombinātā, pelnījis 370 rubļus un bijusi varen zaļa dzīve, jo par desmitnieku abi ar sievu varējuši uzdzīvot restorānā, kamēr tagad tādu naudu varot vien iebāzt sev vietā, kur saule neiespīd.

Lai stāstījumu padarīti efektīvāku, Egons izmanto vārdu ''johaidī'', nedaudz vairāk kā sešu minūšu laikā to izspļaujot tieši 26 reizes. Ar savu drosmīgo viedokli Egons jau izpelnījies Latvijas sociālo tīklu lietotāju apbrīnu un cieņu - video tiek ieteikts draugiem kā viens no patiesākajiem redzējumiem uz situāciju Latvijā.

DELFI Izklaide brīdina, ka video dzirdama ļoti sulīga valodiņa!
 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!