Foto: Vida Press
Lai kļūtu par globālā tīmekļa zvaigzni, dažkārt tikai pietiek izdarīt kaut ko muļķīgu vai vienkārši būt kaķim, bet tāpat gana lielu interneta lietotāju uzmanību mēdz piesaistīt personas, kuras slavas kaldināšanā iegulda lielākas pūles.

Par jaunajām Instagram zvaigznēm kļuvuši dvīņu puikas no Londonas Maikls un Daniels. Tiesa, pašu zēnu ieguldījums pēkšņajā slavā ir vien viņu pacietība un patika pret fotografēšanos, jo lielāko darbu viņu padarīšanās par interneta slavenībām ieguldījusi zēnu mamma Džeina Flora.

Viņa savus trīs gadus vecos dēlēnus nodēvējusi par Karali 1 un Karali 2 un Instagram tīklā izveidojusi profilu Divi jaunie karaļi, kas iemantojis gana lielu popularitāti - tas savācis jau vairāk nekā 30 tūkstošus sekotāju, kurus apbūris zēnu šarms un mammas veidotais stils.

"Kad mēs dodamies pastaigās, cilvēki uz mums skatās, jo viņus interesē zēnu apģērbs. Dvīņi bieži saņem komplimentus, un cilvēki pa lūdz atļauju ar viņiem nofotografēties," medijiem atklājusi zēnu mamma, kura savus dēlus ģērbj identiskos tērpos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!