Laikraksts "The Telegraph" kā vienu no 10 ceļojumu galamērķiem decembrī iesaka Rīgu. Viens no lielākajiem britu laikrakstiem, kura dienas metiens pārsniedz pus miljonu eksemplāru, slavē Rīgas skaistumu, iesakot uz mūsu valsts galvaspilsētu doties tieši decembrī, kamēr tā vēl ir Eiropas kultūras galvaspilsētu, turklāt pieminot, ka Rīgā notiek Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas ceremonija (European Film Awards).

Ieteikts arī apskatīt izstādi "Kino trofejas", kas kas veltīta 1940.-50. gadu kinorepertuāram un kinoapmeklēšanai Latvijā. Tāpat slavēta Rīgas viduslaiku un jūgendstila arhitektūra, kuras dēļ to vērts apmeklēt, bet aukstā laikā ieteikts sildīties ar Rīgas Melno balzāmu. Stāstīts arī, ka līdz gada beigām Rīga piedāvā vēl vairākus uzmanību pelnījušus kultūras dzīves notikumus, piemēram, izstādi "Tutanhamona dzintars".

Desmit tūrisma galamērķu vidū, kurus "The Telegraph" uzskata par ceļojuma vērtiem gada aukstākajā mēnesī, minēta arī Jaunā gada sagaidīšana Sidnejā ar izdaudzināto uguņošanu, Antarktīdas pingvīni un Atakamas tuksnesis Čīlē, kur gaidāms meteorītu lietus, un citi.

Laikraksts "The Telegraph" tiek izdots kopš 1855. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!