Pēdējā laikā arvien biežāk Latvijā parādās cilvēki, kuri izāzē un ar slēptās kameras palīdzību iemūžina ļaudis. Šonedēļ visnotaļ lielu ievērību publiskajā telpā izpelnījies pašmāju jokdaru veidots video, kurā par upuriem krituši jūrmalnieki.

Apvienības Kas Tad Tas pārstāvji publiskai apskatei izlikuši nelielu sižetu, kurā nofilmēts, kā asprātīgā veidā tiek izjokoti vairāki nejauši satikti cilvēki Jūrmalas pludmalē.

"Kā latvieši saka - "pačakarējām cilvēkus"! Bija jauks vakars un devāmies uz Jūrmalu, lai pajokotu ar cilvēkiem, kas mums gadījās pa ceļam!" savā pieteikumā interneta vidē pavēstījuši video autori.

Sižeta galvenais varonis uzrunā vairākus garāmgājējus, piedāvājot tiem piedalīties sociālā eksperimentā par cilvēku koordinācijas spējām. Jokdaris saviem upuriem lūdz aizvērt acis un veikt īpatnējas kustības ar rokām, taču, kamēr ļaudis izpilda uzdevumu, galvenais varonis aizbēg.

Lieki teikt, ka lētticīgie ļautiņi nemaz nenojauš, ka kļuvuši par izjokošanas upuriem, tādēļ uzcītīgi turpina izpildīt nupat sastaptā puiša norādījumus. Liels ir cilvēku pārsteigums, kad, atverot acis, pasākuma vaininieks ir aizlavījies prom. Video oriģināls apskatāms šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!