Foto: stock.xchng

Vēl nesen tika ziņots, ka septembra beigās cilvēce ies bojā un beidzot pienāks ilgi gaidītais pasaules gals, taču aizvadītajā nedēļā iznākusi jauna grāmata, kurā apgalvots, ka patiesībā Zemes liktenis izšķirsies tuvāko 20 gadu laikā.

Lielbritānijas prese, atsaucoties uz britu žurnālista un alternatīvās vēstures pētnieka Grema Henkoka jaunāko grāmatu Magicians of the Gods, ziņo, ka tuvāko 20 gadu laikā Zemē ietrieksies milzīgs meteorīts, un šī kataklizma līdzi nesīs lielus plūdus un postošus ugunsgrēkus.

Pagaidām nav nosaukts konkrēts datums, kad lielā nelaime notiks, taču autors savā grāmatā paziņojis, ka 2035. gadā, iespējams, civilizācijai jau būs pienācis gals. Kā apgalvo Henkoks, uz Zemes nokritīs milzīgs meteorīts, un sadursme būs tūkstošiem reižu postošāka nekā jebkuras atombumbas sprādziens.

Henkoks savā grāmatā apgalvo, ka pirms vairāk nekā 13 tūkstošiem gadu uz Zemes mitinājusies ļoti attīstīta civilizācija, kura gājusi bojā. Pats autors šīs civilizācijas pārstāvjus dēvē par "burvjiem", un viņš uzskata, ka šie ļaudis atstāju dažādus artefaktus un zīmes, kas apliecina - tuvākajās dekādēs uz Zemes nebūs nekādas dzīvības pazīmes.

The Daily Mail paskaidrojis alternatīvās vēstures pētnieks, augsti attīstītās un viedās civilizācijas izmiršanā vainojams meteorīts, kurš skāris Zemi senā pagātnē. Līdzīgu likteni viņš paredz arī mūslaiku cilvēcei, turklāt apstiprinājumu viņš tam guvis dažādās zīmēs, ko senie ļaudis atstājuši uz mūsu planētas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!