Foto: Privātais arhīvs
Sociālie tīkli ir mūsdienu sabiedrības lielākais spožums un posts. Vīrieši tajos plātās ar saviem muskuļiem, sievietes – krūtīm, bet dumji zagļi – ar savu guvumu. Mediju ievērības lokā nonācis kāds īpaši apdāvināts laupītājs no Ohaio, kurš tīmeklī atrādījis prāvu naudas žūksni, ko viņš nozadzis vietējā bankā.

Izdevums Mirror ziņo, ka 28 gadus vecais Džons Mougans (attēlā) 24. augustā aplaupījis Savings Bank naudas krātuvi Ešvilā. Savukārt pāris dienas vēlāk noziedznieks savā Facebook profilā padalījies ar vairākiem attēliem, kuros viņš pozē ar vērtīgo guvumu.

Džons savus draugus un sekotājus iepriecinājis ar diviem skaistiem selfijiem, kuros viņš pats sevi iemūžinājis ar mutē iestūķētu naudas kaudzi. Tāpat viņš publicējis romantisku attēlu, kurā redzams kopā ar mīļoto meiteni Ešliju un, protams, pilnām saujām dolāru.

Puiša izrādīšanās nav palikusi neievērota, un drīz vien pie viņa mājas durvīm klauvējuši policisti. It kā ar to vēl nebūtu gana, vēlāk atklājies, ka dumjais zaglis tikai 19. jūlijā atbrīvots no ieslodzījuma par laupīšanu, ko viņš veicis senāk.

Skumjā kārtā policija apcietinājusi arī Džona 24 gadus veco draudzenīti, taču likumsargi pagaidām nav atklājuši, cik liela loma viņai bijusi laupīšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!