Foto: Shutterstock
Nebūt nav jāgaida Helovīni jeb Visu svēto dienas priekšvakars, lai mājokli varētu izrotāt ar rudens vēstnešiem - ķirbjiem. Tie lieliski iederēsies uz galda, pie ārdurvīm un pat uz āra terases, lai māju sajūta rastos arī pie lieveņa. Smelies idejas un ievies rudenīgu noskaņu ar ķirbjiem mājoklī jau tagad!

Tiem, kam ķirbju ir pārpārēm, noteikti vērts aizņemties šo ideju, kur tie visdažādākajos izmēros izkārtoti uz āra terases. Koka kastēs, uz galda, gar mājas fasādi un pat uz krēsla – rudenīgi, mājīgi un tik ļoti rudenim simboliski.

Klasisku detaļu cienītājiem vērts aizņemties šo ideju ar nokrāsotu baltu ķirbi. Tādā gadījumā to var pieskaņot interjeram, kur oranžās krāsas klātbūtne nav vēlama.

Tā kā šīm rudens ogām nav pretenziju atrasties vēsā klimatā, ķirbjus noteikti var izkārtot uz trepēm, kā dekorācijas.

Pat tad, ja ķirbju nemaz nav tik daudz, ar dažiem košiem milzeņiem var izgreznot mājas lieveni.

Dažkārt nemaz nav nepieciešams aizrauties ar noformējumu, jo pat vienkārši uz galda virsmas izkārtoti ķirbji izskatīsies omulīgi, kā tas panākts šajā piemērā.

Klasiskā un gaišā virtuves interjerā gaumīgi iekļausies gaišās šķirnes ķirbji, kas lepni gozējas uz darba virsmas. Šāda ķirbju kolekcija pavisam noteikti kalpos kā rudenīgas noskaņas dekorācija.

Pāris mazu ķirbīšu eleganti izskatīsies arī bērnistabas interjerā. Arī bērniem nepieciešams atspoguļot to, cik rudens sezona ir krāsām bagāta.

Mazākā izmēra ķirbji eleganti izskatīsies, izlikti laternā, ko pēcāk novietot ārā uz lieveņa. Protams, šādu dekorāciju var novietot arī iekštelpās.

Ķirbji var tikt pārvērsti arī līdz nepazīšanai. Lūk, šis piemērs ar rudens karali ķirbi, kur tas nokrāsots rudens sarkano lapu krāsā un apzīmēts ar baltām pumpiņām. Arī šāds noformējums var piestāvēt kāda mājās.

Lielos ķirbju krājumus var izkārtot arī istabā uz grīdas, starp kuriem izliktās gaismiņu virtenes tos skaisti izcels un izgaismos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!