Foto: Privātais arhīvs

Holivudas aktieris Leonardo Dikaprio nereti tiek dēvēts par planētas pievilcīgāko un iekārojamāko vīrieti. Beidzot uzradies konkurents, kurš ar šīm īpašībām var mēroties spēkiem ar izdaudzināto skaistuli. Turklāt dubultnieks dzīvo diezgan netālu no mums - Zviedrijā.

Ārvalstu mediju ievērību izpelnījies 21 gadu vecais zviedrs Konrāds Annerūds (attēlā). The Metro, atsaucoties uz zviedru izdevumu Nyheter24, vēsta, ka puisis savā dzimtenē kļuvis slavens, pateicoties faktam, ka daudzi viņa sejā saskatījuši līdzību ar Leonardo Dikaprio vaibstiem.

Medijos tiek jūsmots, ka Konrāds esot Leonardi Dikaprio jaunības dienu klons - zviedrs esot neizmērojami līdzīgs aktierim laikā, kad viņš filmējies leģendārajā Džeimsa Kamerona kulta filmā Titāniks.

Visbeidzot Konrāda unikālās īpašības slava izplatījusies arī ārpus dzimtās zemes robežām, un viņš kļuvis par jauno tīmekļa zvaigzni. Zviedrs vietnē Instagram izveidojis sev foto blogu, un tam jau ir vairāk nekā 14 tūkstoš sekotāju, kas nebeidz vien jūsmot par puiša daili.

Tiesa, žilbinošajai slavai, protams, ir arī ēnas puse. Konrāds sūdzējies vietējiem medijiem, ka ļaudis nemitīgi viņu jaucot ar slaveno aktieri. Kā Nyheter24 atklājis puisis, viņam regulāri nākas fotografēties ar svešiniekiem, kas viņu noturējuši par Dikaprio.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!