Foto: facebook.com/SMIRNOFFYASIK
Dažiem savas dzīves laikā tā arī nekad neizdodas doties ceļojumā tālāk par dzimtās valsts galvaspilsētu, savukārt 21 gadu vecais krievu puisis Jasiks Smirnovs (attēlā) jau paguvis paviesoties 107 dažādās pasaules valstīs, tādējādi izpelnoties lielu mediju interesi.

Ārvalstu mediji ziņo, ka par jauno tīmekļa zvaigzni kļuvis dēku meklētājs un pārgalvis Jasiks, kurš sociālajos tīklos pats sevi pasludinājis par Ruso Loco jeb "trako krievu". Puiša hobijs ir ceļošana, un četru gadu laikā viņš paviesojies teju visos iespējamajos pasaules nostūros.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, Jasiks ir dzīvojis ar klejotājiem, peldējies kopā ar krokodiliem Etiopijā, dzēris dzīvnieku asinis, pabijis vulkāna krāterī un pat apmaldījies tuksnesī. Šie ir tikai daži no viņa piedzīvojumiem, kurus krievu tūrists vērienīgi atspoguļojis savā Facebook profilā.

Lai sagrabinātu naudiņu, Jasiks apceļotajās zemēs veicis visdažādākos darbiņus - cirpis aitas, piedalījies vēršu cīņās un pat strādājis kopā ar vulkanologiem. Savukārt divus gadus viņš dzīvojis kopā ar dažādām klejotāju tautām.

Kā vēsta izdevums, Jasiks dzimis un audzis Sibīrijā. 15 gadu vecumā viņš pametis dzimtās mājas, lai dotos pasaulē izglītoties. Sasniedzot pilngadību, puisis jau bija apprecējies, pārvācies uz dzīvi Honkongā un sācis vadīt pats savu biznesu.

Laulībai nebija lemts ilgs mūžs - 18 gadu vecumā Jasiks izšķīrās no savas sievas. Pēc nelaimīgo attiecību pārtraukšanas viņš metās savā lielākajā piedzīvojumā - viens pats devās pasaulē laimi meklēt.

Ceļojumu gaitas Smirnovs iemūžinājis krāšņos foto, kurus publiskojis savā Facebook profilā, un tie viņam nesuši visnotaļ lielu slavu - par "trako krievu", kurš jau četrus gadus izzina pasauli, raksta dažādi ietekmīgi mediji. Ar Jasika Facebook profilu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!