Risks, ceļojot sastapties ar paparaci, uzmācīgiem faniem un autogrāfu medniekiem, Dienvidkalifornijā slavenībām varētu kļūt krietni mazāks, jo Losandželosas starptautiskā lidosta apstiprinājusi ziņas, ka plāno izveidot speciālu privāto laiskošanās zonu īpaši smalkiem viesiem, savā interneta portālā raksta laikraksts Los Angelos Times.

Lidostas valde nolēmusi izbūvēt īpašas telpas turīgajiem Holivudas iedzīvotājiem, sportistiem, diplomātiem un citiem svarīgiem ļaudīm, kas meklē netraucētu vietu, kur atpūsties pirms lidojuma.

Ja plāni tiks apstiprināti, jaunās telpas atradīsies kravu angārā, netālu no lidostas dienvidu skrejceļa. Tiek apsvērta iespēja šim mērķim izveidot vairāk nekā 4000 kvadrātmetru lielas telpas un aptuveni 1380 kvadrātmetru lielu stāvlaukumu.

Par attiecīgu samaksu – aptuveni 1800 ASV dolāriem jeb 1683 eiro par vienu ceļojumu – ceļotāji varēs novietot auto īpaši apsargātā stāvvietā un izvairīties no došanās uz galveno lidostas termināli, tā burzmas un rindām.

Atpūtas telpās privātos apartamentos ceļotāji varēs pavadīt laiku līdz lidojumam, bet pēc tam viesiem tikšot nodrošināts transports līdz pasažieru iekāpšanas vārtiem lidostas galvenajā terminālī.

Drošības firma, kas strādā ar slavenībām, "Gavin de Becker and Associates" jau izvēlēta, lai apkalpotu jauno atpūtas termināla teritoriju. Tai būs jāinvestē projektā vismaz trīs miljoni dolāru, un tā termināli varēs apsaimniekot 10 gadus. Tai arī jāveic visas nepieciešamās formalitātes un saskaņojumi ar ASV robežsardzes atbildīgajiem dienestiem. Plānots, ka pirmajā darbības gadā firma šādi varēs nopelnīt aptuveni 3,75 miljonus dolāru, bet atlikušajā periodā – 34 miljonus dolāru.

Ekskluzīvās laiskošanās telpas ir pēdējais posms Losandželosas lidostas uzlabojumu plānā, kas veikti, lai piesaistītu vēl vairāk turīgu ceļotāju, bagātu uzņēmēju un slavenību ASV otrai noslogotākajai lidostai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!