Foto: Zlata.de
Medijiem par sevi atkal atgādinājusi par "sievieti – čūsku" dēvētā ekstrēmā akrobāte Jūlija Gjuntela jeb vienkārši Zlata (attēlā). Viņa nesen izšķīrusies no sava vīra, un pēdējā laikā lunkanā daiļava kļuvusi īpaši draiska.

Šobrīd 29 gadus vecā Zlata ir viena no pasaulē atpazīstamākajām akrobātēm, un viņas vārds ierakstīts arī Ginesa rekordu grāmatā. Jau vēstīts, ka "sieviete - čūska" dzimusi Kazahstānā, vēlāk dzīvojusi Krievijā, bet šobrīd par savām mājām sauc Vāciju.

Savu talantu meitene atklāja četru gadu vecumā, un laika gaitā viņa darījusi visu, lai dabas doto lokanību izkoptu līdz pilnībai. Zlata Vācijā uzstājusies cirkā, dažādos šovos un televīzijā.

Viņas vārds kļuvis par zīmolu, un akrobātes karjera uzņēmusi galvu reibinošus apgriezienus, taču privātajā dzīvē daiļavai nesokas pārāk labi - viņa nesen izšķīrusies no sava vīra.

Izdevums The Mirror vēsta, ka Zlata izgudrojusi visai atjautīgu veidu, kā pārvarēt sirdssāpes. Akrobāte piedalījusies pikantā kalendāra foto sesijā, kuras ietvaros viņa izlocījusies pozās, kas no malas izskatās ļoti sāpīgas.

2016. gada kalendārs, kura galvenā varone ir Zlata, padevies īpaši erotisks un apetītlīgs. Daiļava tajā pozējusi lateksa kostīmiņā, seksīgā apakšveļā un, protams, arī pavisam plikiņa. Kā vēsta izdevums, akrobāte savam bijušajam vīram vēlējusies pierādīt, ka viņš zaudējis unikālu sievieti.

Visiem tiem, kuri savus draugus un tuviniekus vēlas pārsteigt ar īpaši oriģinālām dāvanām vai arī vienkārši alkst katru dienu lūkoties uz seksīgās pozās izlocījušos Zlatu, kalendāru jau iespējams iegādāties viņas oficiālajā mājaslapā (šeit).

Kā zināms, Zlata ir 175 centimetrus gara un sver aptuveni 54 kilogramus. Viens no viņas lielākajiem dzīves sasniegumiem ir triks, kura laikā daiļava spēj sevi ielocīt 50 kvadrātcentimetru lielā kastē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!