Foto: Publicitātes foto
Luksusa kūrortā Maldīvu salās atklāts īpašs kāzu paviljons, kurā jaunlaulātie, sakot "jā" vārdu, var zem kājām redzēt dzidri zilo ūdeni, eksotiskas zivis un bruņurupučus.

Jaunajā paviljonā viesnīcu ķēdes "Four Seasons" kūrortā, kas atrodas Maldīvu salās, līgava var doties pie altāra pa stikla eju vien dažus desmitus centimetru virs tirkīzzila ūdens, raksta The Daily Mail. Paviljons atrodas nelielās salas pašā ziemeļu galā, Indijas okeānā, un to var sasniegt vienīgi ar laivu. Gan nokļūšana svinību vietā, gan arī pati nelielā, vienkāršā celtne un brīnišķīgā apkārtne paceļ jēdzienu "romantiskas kāzas pie jūras" pavisam jaunā līmenī.

Paviljons atrodas tieši virs Indijas okeāna ūdens, tas veidots tā, lai tajā ieplūstu spožā gaisma, kas vienlaikus atstarojas kā pret spoži baltajām sienām, tā mirdzošo ūdeni, radot īpaši gaišu un vieglu atmosfēru, kas līgavas baltās kleitas efektu padara vēl lielāku.

Foto: Publicitātes foto

Šī vieta gan piemērota nelielām kāzām, jo telpā pietiks vietas 16 viesiem.

Kūrorta personāls piedāvā arī kāzu plānošanas pakalpojumus, tostarp kapelu var izdekorēt ar ziediem, svecēm, viegliem auduma un dabas velšu rotājumiem.

Pēc ceremonijas pāris baltā laivā var doties pretī saulrietam baudīt medusmēnesi.

Jāpiebilst, ka Maldivu salas ir viens no populārākajiem kāzu un medusmēnešu galamērķiem. Turklāt šogad šīs paradīzes salas saņēma arī Pasaules tūrisma balvu (World Travel Awards) kā galamērķis ar pasaules labākajām pludmalēm.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!