Foto: Fishki.net

Ļaudis sociālajos tīklos vienmēr cenšas parādīt sevi no labākās puses, un izņēmums nav arī Krievijā dzīvojošie interneta lietotāji. Tiesa, ne vienmēr pūles attaisnojas, un izdevums Fishki.net apkopojis, iespējams, pašus neveiksmīgākos foto, kurus šīs zemes iedzīvotāji jebkad publiskojuši tīmeklī.

Kā vēsta izdevums, apkopojumā iekļautās bildītes sevī iemieso Krievijas laukos un sādžās mītošo ļaužu šarmu. Attēlos redzamie personāži savus šedevrus publicējuši tādās iecienītās iepazīšanās un socializēšanās vietnēs kā Odnoklassniki.ru, Vkontakte.ru un citviet.

Foto vākti vairāku gadu garumā, un daži no tiem tīmeklī jau kļuvuši gluži vai leģendāri. Turklāt attēlos iemūžinātās ainas atspoguļo visu to, ko, iespējams, labāk nevajadzētu izrādīt publiski.

Zīmēšanās pie paklāja, kurš pienaglots pie sienas, pozēšana pie miskastēm un nekoptās kāpņutelpās, vāļāšanās pavedinošā pozā vannā un citas izdarības kārtējo reizi apliecina, ka cilvēku izdomai un radošumam nav nekādu robežu.

Turklāt daudzi, visticamāk, radot šos šedevrus, nudien ticējuši un cerējuši, ka spēs piesaistīt jaunus draugus un pat atrast potenciālo dzīvesbiedru. Ar pilnu apkopojumu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!