Foto: Kadrs no video
Arvien vairāk sieviešu uztrenē ķermeni līdz tādai pakāpei, ka pat muskuļotākajiem vīriešiem nākas bīties daiļavu spēka. Tā, piemēram, austrāliešu fitnesa entuziaste un roku laušanās čempione Kortnija Olsone (attēlā) ar savu kājstarpi spēj saspiest arbūzus.

Šo savu neizmērojamo talantu spēcīgās miesasbūves īpašniece iemūžinājusi pāris sekunžu garā video. Ar sižetu Kortnija padalījusies vietnē Facebook, un neilgā laikā tas kļuvis par virālo sensāciju.

Video, kurā fitnesa entuziaste bez īpašas piepūles starp saviem augšstilbiem saspiež milzīgu arbūzu, jau apskatīts vairāk nekā 6,8 miljonus reižu. Savukārt komentāru sadaļā sākusies diskusija starp Kortnijas pielūdzējiem un nelabvēļiem.

Daļa jūsmojusi par Kortnijas spēku, savukārt citi prātojuši, ka sieviete, kuras kājstarpe ir tik spēcīga, esot visai biedējoša.

Video izpelnījies arī ārvalstu mediju ievērību, un uztrenētās stakles īpašniece žurnālistiem pastāstījusi, ka ar savu demonstrējumu vēlējusies iebiedēt bēdīgi slaveno seksa tūristu Roosh V. Viņš, starp citu, savulaik viesojies arī Latvijā un pašmāju daiļavas pasludinājis par naudas kārām padauzām.

Izskanējušas ziņas, ka seksa tūrists, kurš nesen dievojās, ka atteicies no vecajiem netikumiem, grasās doties uz Austrāliju. Olsone ar video palīdzību vēlējusies viņu brīdināt neuzmākties vietējām daiļavām. Pretējā gadījumā dāmu mīlniekam nākšoties skaidroties ar Kortniju.

𞁔 #watermelonGRRRL #legs #likeAgrrrl #watermelonthighsqueeze #quadsofthegods #legsfordays #yourheadherehomeboy #rooshthedouche #returnofthequeens #LDB #legdaybitch

Posted by Konfidence by Kortney on ceturtdiena, 2016. gada 4. februāris

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!