Foto: Kadrs no video
Cilvēku tieksme tapt iemūžinātiem iespaidīgos foto kļuvusi nekontrolējama. Mediju ievērību izpelnījies asinis stindzinošs video, kurā kāds krievu puisis, mēģinot uztaisīt krāšņu selfiju, pakļauj nāves briesmām savu dzīvību.

Krievu izdevums "Klops" vēsta, ka video uzņemts Kaļiņingradā. Tajā redzamais daudziem liks šausmās nodrebināties. Kāds puisis bez jebkādiem stiprinājumiem uzrāpies uz cauruļvada pār dzelzceļa sliedēm.

Pārgalvis riskējis ar dzīvību, lai uzņemtu krāšņu selfiju. Viņš pie cauruļvada karājies aiz vienas rokas, savukārt otrā ekstremitātē turējis viedtālruni un, izstiepis to stalti gaisā, uzņēmis pašbildīti.

Viņa draugs tikmēr stāvējis malā un to visu iemūžinājis video. Tiesa, pārgalvim šoreiz laimīgā kārtā ļoti paveicies, jo viņš tikai par mata tiesu paglābies no nāves.

Puisis nav spējis noturēties. Viņš nokritis no vairāku metru augstuma. Turklāt lidojumā pārgalvis vēl sapinies caurulēm blakus esošajos elektrības vados – sižetā pat dzirdams sprakšķis, kad viņa ķermenis skar vadus.

Kā vēsta izdevums, pārgalvīgais selfiju tīkotājs ticis cauri sveikā ar nelielām traumām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!