Foto: Kadrs no video
Daži blogeri slavas vārdā ir gatavi uz visu – krievu interneta huligāns un jokdaris, kurš pazīstams ar segvārdu Boroda Dead, ieģipsējis savu peni. Eksperiments gandrīz beidzies traģiski. Viņam nācies pamatīgi nopūlēties, lai savu vīrišķo mantību atbrīvotu no paša izveidotā slazda.

Bārdainais vīrietis sava "YouTube" kanāla abonētājus centies uzjautrināt un izklaidēt visai ērmīgā veidā. Viņš ieģipsējis savu locekli un procesu iemūžinājis video, kas neilgā laikā noskatīts vairāk nekā 50 tūkstoš reižu.

Tiesa, locekļa ieģipsēšana nav bijusi pārāk laba doma. Šķietami nevainīgā izklaide pārvērtusies īstā ellē, jo materiāls sakarsis, un viņa vīrišķais lepnums svelmes dēļ bijis pakļauts neizturamām sāpēm.

Kad Boroda Dead aptvēris savu kļūdu un vairs nav spējis izturēt sāpes, bijis jau par vēlu – ģipsis bija sacietējis. Vīrietim nācies talkā ņemt visdažādākos instrumentus, lai atbrīvotu savu peni no mokām.

Interneta huligāns ņēmis talkā nazi, zāģi, kaltu un āmuru, lai izglābtu savu krāniņu no pārkaršanas. Visbeidzot blogera pūliņi vainagojušies ar panākumiem, un penis atbrīvots no ģipša blāķa.

Lai gan šis eksperiments varēja beigties traģiski, Boroda Dead risks, šķiet, attaisnojies – par viņu raksta ne tikai Krievijas, bet arī britu un citu zemju mediji.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!