Foto: Kadrs no video
Par īstu zvaigzni savā dzimtenē Krievijā kļuvusi četrus gadus vecā Bella Devjatkina (attēlā) no Maskavas. Viņa nesen piedalījusies talantu šova "Удивительные люди" atlasē un visus apbūrusi ar savām izcilajām valodu zināšanām.

Krievijas mediji vēsta, ka Bella talantu šova žūriju un TV skatītājus pārsteigusi svētdienas atlasē. Mazulīte ir poliglote – lai gan meitenei ir tikai četri gadiņi, viņa prot runāt septiņās dažādās valodās.

Bella kāpusi uz talantu šova skatuves un, izpildot dažādus uzdevumus, apliecinājusi, ka viņa prot skaidri un saprotami runāt ne tikai krievu, bet arī angļu, franču, vācu, spāņu, ķīniešu un arābu valodā.

Meitenītei tika uzdoti vairāki jautājumi dažādās valodās, un viņa izcili tika galā ar visiem uzdevumiem, izpelnoties žūrijas un šova skatītāju simpātijas.

Savukārt vietnē "YouTube" publicētais video, kurā iemūžināta Bellas uzstāšanās, pāris dienu laikā kļuvis par īstu sensāciju un noskatīts vairāk nekā 940 tūkstošus reižu.

Kā pirms Bellas kāpšanas uz skatuves paskaidrojusi viņas mamma, meitene dažādas valodas apgūstot jau kopš dzimšanas. Viņa pati savai atvasei pasniedz angļu valodu, taču mazulītei, kuru daudzi jau pasludinājuši par brīnumbērnu, ir arī vairākas auklītes.

Auklītes pārstāv atšķirīgas tautības un nacionalitātes, un ar mazo Bellu viņas sarunājas dažādās valodās. Meitenei tiek ne tikai mācīti vārdi un frāzes, bet skolotājas ar viņu apspriež arī tēmas par vēsturi, dabu, pasauli un citas aktuālas lietas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!