Foto: Vida Press

Nav šaubu, ka brīdī, kad tapa zināms, ka par nākamo ASV prezidentu kļūs Donalds Tramps, īpaši skaļi uzgavilēja 53 gadus vecais aktieris, šovmenis un komiķis Džons Di Domeniko (attēlā).

Džons ir, iespējams, pats populārākais Donalda Trampa līdzinieks. Komiķis šonedēļ viesojies britu TV šovā "This Morning", un mediji steidz ziņot, ka viņa parādīšanās televīzijā reti kuru atstājusi vienaldzīgu – tik lielisks viņš esot.

Savas karjeras laikā Džons atdarinājis neskaitāmas personības un tēlus, savukārt iejušanās Trampa ādā noteikti dēvējama par viņa visu laiku veiksmīgākajām pārvērtībām.

Kā šovā stāstījis Džons, ļaužu atdarināšanai viņš pievērsies agrā bērnībā – aptuveni piecu gadu vecumā. Savukārt Trampa tēlu viņš izkopis un pieslīpējis pēdējos piecus gadus.

Pēdējie mēneši aktierim bijuši ļoti darbīgi – viņš apbraukājis pasauli un priecējis ļaudis ar Trampa parodēšanu. Savukārt triumfs prezidenta vēlēšanās garantē, ka Džonam būs darba pilnas rokas arī turpmāk.

"Kad Tramps uzvarēja, es aptvēru, ka man būs pastāvīgs darbs. Šis pēdējais gads ir bijis brīnišķīgs," šovā sacījis Džons.

Pārraides laikā aktieris TV skatītājus priecējis ar Trampa atdarināšanu, viņa grimasēm, jociņu bārstīšanu un citiem uzjautrinošiem izgājieniem, un britu mediji vēsta, ka sociālos tīklus pēc vīrieša parādīšanās zilajos ekrānos pāršalkuši neviltota ļaužu sajūsma.

Džons arī pastāstījis, ka Trampa parodēšana ir ļoti ienesīgs bizness – mēnesī viņš nopelna aptuveni 30 tūkstošus britu mārciņu (aptuveni 35 tūkstoši eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!