Foto: Privātais arhīvs

Iecienītais pasākumu vadītājs un kanāla TV24 seja Aivis Ceriņš "uzsaucis" kāzu vadīšanu Liepājas Universitātes TDK "Banga" dejotājiem Raineram Miezītim un Agnijai Klimai. Šie mīlētāji saderinājās Deju svētku lielkoncerta "Mūžīgais dzinējs" izskaņā un nu par viņiem zina visā Latvijā. Pašu bildināšanas video var noskatīties šeit.

Svētdien, 9. jūlijā, Dziesmu un deju svētku noslēguma koncertā ap diviem naktī Aivis Ceriņš tvītoja, ka ir gatavs novadīt dejotāju kāzas par brīvu. Jau pēc mirkļa turpat Mežaparka estrādē Ceriņš saderinātos satika.

"Pēc tvitera ieraksta 10 minūšu laikā man bija viņu kontakti. Sazinājāmies, sarunājām satikšanos Mežaparkā. Iepazināmies, jautāju, vai viņi abi man saka JĀ kā kāzu vadītājam. Pēc tam samīļojāmies un norunājām, ka sazināsimies," portālam "Delfi" saka Ceriņš.

"Bangas" dejotāji tagad plāno doties ceļojumā un ar savu kāzu vadītāju tiksies pēc tā. Miezīšu kāzas, visticamāk, tiks dzertas nākamvasar.

Ceriņš skaidro, ka skaisto žestu – bez maksas novadīt kāzas, kas parasti nebūt nav lēts prieks – vēlējies kā pateicību visiem dejotājiem. Arī viņš pats savulaik dejojis, un bērnībā sapņojis izdarīt ko līdzīgu kā Rainers. Ceriņš arīdzan noskaidrojis, ka "Bangas" dejotājs visu "Mūžīgo dzinēju" nodejojis ar paslēptu gredzentiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!