Foto: Privātais arhīvs

Mūziķis Ainars Virga nule ar vērienu nosvinējis 60 gadu jubileju. Notikumam par godu viņa dzimtajā Liepājā aizvadīts kupli apmeklēts koncerts, taču viesu vidū nevarēja manīt Virgas sievu Aniju, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns". Arī Anijas sociālo tīklu ieraksti vedina domāt, ka Virgu attiecībās varētu būt iezagušās problēmas, izpētījis žurnāls.

Anija Virga ir rokmūziķa trešā sieva, abi apprecējās 2015. gadā un līdz šim radījuši saskanīga pāra iespaidu, lai gan Virgas kundze intervijās nav noliegusi – kādreiz Ainara atkarību dēļ viņi te pašķīrušies, te atkal sagājuši kopā.

Jautājums "Vai pašķīrušies?" rotā arī šīs nedēļas izdevuma "Kas Jauns" vāku. Reportāžā no mūziķa jubilejas koncerta pausts, ka tajā klāt bijuši vai visi Virgam nozīmīgie cilvēki, tostarp māmiņa, taču nekur neesot bijusi manāma laulātā draudzene. Sīkākos paskaidrojumus neieslīgstot, Anija Virga apstiprinājusi, ka vīra koncertā nebija.

"Pašas Anijas paustais sociālajos tīklos šajās dienās raisījis aizdomas, ka kaut kas attiecībās varētu nebūt kārtībā. Naktī, kad tika svinēta Virgas 60. jubileja, viņa sieva, kas reti ko publisko soctīklos, par vajadzīgu uzskatīja dalīties ar Imanta Ziedoņa rindām: "Un es sāku sevi vākt kopā. Tas bija grūtāk nekā eksplodēt". Savukārt pāris dienu pirms jubilejas viņa savā feisbuka joslā dalījās nevis ar vīra koncertu, bet gan etnoballi, kas notika tieši tajā laikā, kad jubilejas svinības," vēstīts žurnāla publikācijā.

Leģendārais "līvs" savu dzimšanas dienu atzīmēja Liepājas Olimpiskajā centrā ar koncertu "Liepājnieks". "Kas Jauns" novēroja, ka koncerta garums krietni pārsniedzis ieplānoto, proti, pasākumam bija jāilgst divarpus stundas, bet tas izvērtās par stundu garāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!