Foto: F64
Seksuālas dabas problēmas pāra starpā rodas tad, kad starp to, ko attiecību dalībnieki vēlas un ko iegūst gala rezultātā, valda būtiska atšķirība. Nereti par mīlas dzīves sarežģījumu cēloņiem tiek dēvēti visai banāli iemesli – frigiditāte, impotence vai pieredzes trūkums. Reizēm tie ir pamatoti, bet nereti gultā un sadzīvē pieļautās kļūdas patiesi ir reālas un, diemžēl, neapzinātas. Šai sakarā mājas lapā bublik.delfi.ee apkopotas astoņas rupjas un vīriešus atbaidošas kļūdas, ko sievietes visbiežāk pieļauj ikdienā un seksā, par tām pat nenojaušot.

Tava guļamistaba līdzinās birojam


Foto: stock.xchng
Sākotnēji var šķist, ka, netālu no gultas novietots, dators vai fakss tavus atpūtas brīžus netraucē, bet patiesībā tie vīriešiem rada iespaidu, ka savas darba problēmas un citas ikdienas raizes ņem līdzi arī gultā un domā nevis par sava mīļotā pieskārieniem, bet nepadarītajiem pienākumiem.

Ņem vērā, ka šīs lietas tavā guļamistaba neiederas, mazinot intīmo gaisotni, un, ja iespējams, atrodi tām savā mājoklī citu vietu vai vismaz iekārto guļamistabu tā, lai darba zona būtu nodalīta no pārējās telpas.

Pieskārieni tur lejā - tabu


Foto: stock.xchng
Populārajā seriāla "
Sekss
un lielpilsēta" reiz izskanēja spilgts citāts: "Tā nav mana patīkamākā nodarbe, bet kopā ar īsto vīrieti un pareizos apstākļos minets kļūst par tīri aizraujošu laika pavadīšanas veidu."

Lielākajai daļai vīriešu orālā bauda ir ļoti svarīga, ļaujot viņiem justies mīlētiem un pievilcīgiem savas sievietes acīs. Ja mineta sniegšana tevi šausmina un no tās esi pilnībā atteikusies, tavs partneris var to uztvert kā aizvainojumu, kas būtiski kaitēs jūsu attiecībām.

Pārmērīga tīrība


Foto: PantherMedia/Scanpix
Tūlītēja mešanās uz vannas istabu un palagu mainīšana uzreiz pēc seksa atbaidīs teju katru vīrieti. Tā vietā izbaudi patīkamo intimitāti, apskāvienus un skūpstus, kā arī sava vīrieša smaržu un uz dušu dodies nedaudz vēlāk, aicinot piebiedroties arī viņu.

Ērtās mājas bikses, čības un sejas maska


Foto: Shutterstock
Protams, mājās ir jājūtas ērti un to ļauj attiecīgs apģērbs, nevis iespīlēšanās pieguļošā kleitā un augstpapēžu kurpēs. Tomēr vīrietim nav jāredz tavas izstaipītās treniņbikses, noplukušais t-krekls un netīrie mati vai sejas maska poru savilkšanai.

Lai nezaudētu savu pievilcību un seksualitāti, ģērbies ērtās, tomēr glītās mājas drēbēs, ja iespējams, izceļot savu figūru un tās ķermeņa daļas, par kurām partneris visbiežāk izteicis komplimentus.

Bijušo mīļāko pieminēšana


Foto: PantherMedia/Scanpix
Tabu tēmu "Bijušo apspriešana ar jauno mīļoto" zina katra sieviete, tomēr nez kāpēc par to bieži vien aizmirst. Nevienam nepatīk tikt salīdzinātam ar kādu citu, un vīrieši uz to reaģē īpaši saasināti.

Centies neapspriest ar savu partneri agrākās attiecībās un radi sajūtu, ka viņš ir bijis tavs vienīgais mīļākais, pat tad, ja viņš šo to par tavu līdzšinējo pieredzi zina.

Sekss nav modes parāde


Foto: PantherMedia/Scanpix
Redzot, ka mīļotais vīrietis izrāda iniciatīvu un vēlas mīlēties, tu aizbēdz uz vannas istabu uzposties, bet, kad esi atgriezusies viņš jau ir paguvis iemigt pie televizora ekrāna? Ja šādi rīkojies regulāri, jūsu mīlas dzīve var piedzīvot fiasko. Atceries, ka tavs partneris tevi mīl tādu, kāda esi, un papūrušie mati un negrimētā seja tevi patiesībā padara vēl pievilcīgāku, jo vīrietis nebaidās izjaukt perfekto frizūru vai kosmētikas klājumu.

Labdarība


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja vīrietis vēlas mīlēties, bet tu jūties pārgurusi un tomēr piekrīti viņa iepriecināšanai ar ciešanās savilktu seju, labāk dodies gulēt! Vīrietis vēlas justies pievilcīgs un iekārojams, nevis pieņemt mīlēšanos kā labdarības dāvanu. Lai mīlēšanās radītu prieku, seksā jāpiedalās abiem partneriem, izrādot līdzvērtīgu iniciatīvu un iekāri.

Vīrietim vienmēr jābūt līderim


Foto: PantherMedia/Scanpix
Protams, ir patīkami, ja vīrietis, uzsākot mīlēšanos, uzņemas vadību un ļauj tev vienkārši baudīt notiekošo. Bet, ja tā ir jūsu mīlas dzīves ikdiena, maini šo rīcības scenāriju pēc iespējas ātrāk! Arī vīriešiem tīk izbaudīt sievietes iniciatīvu un reizēm arī pakļauties tai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!