Foto: PantherMedia/Scanpix
Komunikācijā ar pretējo dzimumu nereti, paši negribot, pieļaujam kļūdas, kas noved pie pārpratumiem un strīdiem. lai no tā izvairītos, iepazīsties ar "MSN Living" apkopotajām frāzēm, ko vīriešiem labāk neteikt.

Ja godīgi, es tevi necienu


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja tev tie šķiet vien  pāris dusmās izmesti vārdi, tavam partnerim tā ir frāze, ko viņš atcerēsies mūžam. Vairumam vīriešu cieņa ir burtiski sinonīms vārdam "mīlestība", tāpēc, tev pasakot, ka vīrieti vairs nespēj cienīt, viņš uzskatīs, ka zudusi ir arī mīlestība.

Tavs vēderiņš ir tik jauks


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja tavam vīrietim ir alus vēders, centies par to nejokot, kā arī izvairies no dažādu mīļvārdiņu izdomāšanas, raksturojot vēdera izskatu. Ikviens vīrietis vēlas būt muskuļots supermens, īpaši tad, ja viņa vēderu rotā liekie kilogrami. Ķircināšanas vietā piedāvā partnerim doties kopīgā skrējienā un sāc gatavot veselīgākas maltītes.

Klusē un beidz pārspīlēt!


Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai vai kas būtu tava partnera nemiera, dusmu, satraukuma vai bēdu iemesls, necenties viņa jūtu izpausmes apslāpēt ar pavēli klusēt. Vīrietim ir tiesības dalīties savos pārdzīvojumos, un, ja viņš uztic savas izjūtas tev, esi saprotoša un pierādi, ka vari būt viņa atbalsta avots.

Tu uzvedies kā bērns


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja šo frāzi pasaki ne tikai vīrieša klātbūtnē, bet lieto, viņu raksturojot sarunās ar jūsu kopīgajiem draugiem, zini, ka esi uzsākusi veiksmīgu ceļu pretim attiecību saskaņas iznīcināšanai. Nevienam netīk būt par aprunāšanas objektu, un, ja ar to nodarbojas viņa tuvākie cilvēki, turklāt apšaubot vīrieša uzvedību, viņš jutīsies nodots un sāpināts.

Dari, ko gribi


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja vien to nesaki, guļot gultā kārdinošā veļā, izslēdz šos vārdus no sava vārdu krājuma pilnībā. Teju katram vīrietim minētie vārdi, kas nākuši no sievietes lūpām, rada krampjus vēderā.

Tev patiešām šķiet, ka es tam noticēšu?


Foto: PantherMedia/Scanpix
Iespējams, tev patiesi ir pamats šaubām par vīrieša rīcību vai labajiem nodomiem, tomēr nepārsteidzies ar secinājumiem. Ja mīļoto apvainosi nepatiesi, viņš pāri darījumu atcerēsies ilgi, savukārt, ja partnera meli patiešām ir pierādīti, šai frāzei vairs nav nozīmes.

Tu esi tāds pats, kāds tavs tēvs


Foto: PantherMedia/Scanpix
Reti kuram patīk atzīt sava rakstura līdzību ar kādu no vecākiem. Ja pamani vīrietī īpašības, kas tev nav pieņemamas, nesalīdzini viņu ar paša tēvu, bet gan izskaidro, kā viņa rīcība liek tev justies.

Vai tu to vari atļauties?


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ikvienam vīrietim ir svarīgi būt par ģimenes atbalstu un sargātāju. Ja noniecināsi partnera spējas nopelnīt naudu, viņš sāks justies nevērtīgs. Tāpēc brīžos, kad mīļotais tev pasniedz ekstravagantu dāvanu, sniedz viņam to prieku redzēt tevi pārsteigtu un laimīgu, nevis kļūsti par nodokļu inspektori, izprašņājot dāvanas cenu un to, kā tā ietekmējusi vīrieša finanses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!