Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju katra no mums ir piedzīvojusi visnotaļ nepatīkamo apjausmu par mīļotā cilvēka nodevību. Protams, mīlestība ne vienmēr ir bezgalīga un nereti, lai atrastu savu otro ābola pusīti, jānoskūpsta ne viens vien krupis, tomēr labāk nepatīkamo patiesību pieņemt un saprast pēc iespējas ātrāk. Lai pēkšņā šķiršanās pār tevi nenāktu kā zibens spēriens, iepazīsties ar ārvalstu ekspertu apkopotajām pazīmēs, kas liecina par nenovēršanu attiecību iziršanu.

Džentelmenis ir pazudis


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja agrāk tavs mīļotais rūpējās par tevi, izrādot džentelmeņa cienīgu uzmanību, tad tagad tev arvien biežāk jāizdomā, kā ar iepirkumu maisiņiem rokās atvērt durvis, kamēr mīļotais ir paguvis jau pārkāpt pār slieksni un ieslēgt televizoru. Tāpat jūsu mājās vairs netiek dalīti sieviešu un vīriešu pienākumi - viņu it nemaz nemulsina skats, kā tu centies pārvietot visnotaļ smagu televizora galdiņu vai grāmatām piekrautu kasti.

Agrāk tik plaši atvērtā grāmata nu ir aizvērta


Foto: PantherMedia/Scanpix
Reiz tik pašsaprotamās sarunas par jūsu izjūtām, dienas gaitā piedzīvoto un nākotnes mērķiem ir zudušas aizmirstībā. Tavs vīrietis vairs nedalās savos pārdzīvojumos un iespaidos, liekot minēt viņa noskaņojumu un mocīties neizpratnē par sliktās omas cēloņiem.

Tāpat viņš vairs nedalās ar tevi savās problēmās un nelūdz padomu - tavs viedoklis gluži vienkārši vairs nešķiet viņam būtisks un nepieciešams.

Viņam nav svarīgi, vai pavadāt laiku kopā


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja vīrietis neiebilst pret regulārajām draudzeņu pasēdēšanām, uz kurām dodies, un viņam ir vienalga, ka arvien mazāk laika pavadi ārpus mājām, nevis viņam līdzās, zini, ka partnerim vairs nav nepieciešama tava klātbūtne. Ļoti iespējams, ka tava prombūtne pat netiek pamanīta.

Viņa telefons arvien biežāk ir izslēgts


Foto: PantherMedia/Scanpix
Tu centies viņu sazvanīt, lai noskaidrotu vakara plānus, bet telefons neatbild? Visticamāk viņam jau ir savi plāni un tu tajos neietilpsti.

Sīkumiem vairs nav nozīmes


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja agrāk viņu burtiski tracināji tavs paradums ēst cepumus gultā vai atstāt it visur tējas krūzes un nu viņš tam vairs nepievērš uzmanību, zini, ka viņš, visticamāk, ir nevis ar to samierinājies, bet priecājas, ka ilgi šos kaitinošos sīkumus vairs necietīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!