Foto: Shutterstock
Vairums no mums, neraugoties uz klusībā izjustām simpātijām, visus rīcības grožus vēlas nodot sev interesējošā vīrieša rokās, kurš visbiežāk pat nenojauš par tevis lolotajām jūtām. Gadījumā, ja beidzot esi nolēmusi pati ķerties vērsim pie ragiem, iepazīsties ar lovepanky.com apkopotajiem trikiem, kā pavedināt vīrieti!

Pareizs acu kontakts

Foto: Shutterstock

Lai neradītu iespaidu, ka neizsakāmi alksti pēc viņa uzmanības, nepārcenties ar vīrieša uzlūkošanu! Ja viņa acīs skatīsies pārāk ilgi, tas būs klajš apliecinājums tevis pašas interesei, savukārt īsa uzlūkošana un viegls smaids liks viņam lauzīt galvu, vai tu patiešām viņu pētīji, vai skatieni sastapās nejauši…

Tev taču ir sava labā puse, vai ne?

Foto: Shutterstock

Vai tu uzskati, ka esi seksīga? Nē?! Tad sāc vienreiz tā justies, sasodīts! Ja vēlies kādu pavēdināt, tev vispirms jākļūst par juteklisku un noslēpumainu būtni, kuras dēļ lūzt sirdis! Ja jutīsies un izturēsies kā pelēka pele, skumji, protams, bet neviens vīrietis visdrīzāk uz tevi neskatīsies.

Par laimi, šo punktu ir visai vienkārši izpildīt.

Vīriešiem patīk krūtis un dibeni. Protams, ne izkārti visu acu priekšā, bet nedaudz izcelti un patīkamām formām apveltīti. Tāpat tavs trumpis ir kājas. Izcel savus izliekumus un uzvelc augstpapēžu kurpes, kas liek tavām kājām izskatīties kā no padusēm augošām un, lai cik smieklīgi vienkārši tas arī nebūtu, viņš nespēs no tevis novērst ne acu.

Mazliet "peek-a-boo"

Foto: Shutterstock

Sievietēm ir dota brīnišķīga privilēģija – mēs drīkstam uzvilkt kleitu ar dziļu dekoltē vai piegulošus un pēcpusi izceļošus džinsus un tik un tā nosodīt "perversos vīriešus" par lūrēšanu.

Tātad, ja vēlies vīrieti ieintriģēt, nevalkā bezformīgus džemperus, garas kleitas vai, vēl ļaunāk, bītlenes. Uzvelc gaumīgi sakombinētu, tomēr seksīgu apģērbu un – uz priekšu!

Tieši tik vienkārši – smaidi

Foto: Shutterstock

Vīriešus zemapziņā saista smaidīgas, jautras un dzīvespriecīgas sievietes, kuru kompānijā ir patīkami atrasties. Tieši tāpēc smaidoša un nedaudz flirtējoša sieviete vīrieti ieinteresēs uzreiz, pretstatā nopietnai un pat drūmai sejai. Protams, dāsni dāvājot smaidus un smejoties, piesargies, lai neradi iespaidu par sevi kā paīsa prātiņa īpašnieci!

Maigi un negaidīti pieskārieni īstajā brīdī

Foto: Shutterstock

Sarunājoties ar savu iekāres objektu, ļauj savai plaukstai viegli pieskarties viņa plecam vai pēdai – nejauši aizskart viņa pēdu. To darot, gan vēlams ievērot mērenību – pārlieku liela uzbāzība atklās visas tavas kārtis!

Neatklāj sevi pilnībā

Foto: Shutterstock

Cītīgi ievērojot visu iepriekš minēto, atceries, ka ir svarīgi ievērot mērenību – jo vairāk tu vīrietim izrādīsi savu entuziasmu, jo skaidrāki būs tavi nolūki, kas laupīs viņa interesi. Atceries, ka arī vīrieši ir mednieki!

Uzaicini viņu uz deju

Foto: Shutterstock

Deja ir lielisks veids kā vairot savstarpējo ķīmiju – izaicini viņu uz improvizētu dueli uz deju grīdas un demonstrē savas prasmes, grāciju un seksapīlu. Visticamāk, viņš jutīsies un arī izskatīsies kā idiots, cenšoties turēt tev līdzi, tomēr nespēs atraut ne acu no apbrīnojamā veida, kā spēj izliekt vidukli.

Radi "neērtas" situācijas

Foto: Shutterstock
Sēžot pie galda, iekārtojies tā, lai brīdī, kad tu pēc kaut kā sniedzies un viņa galva ir aizgriezta, tavas krūtis, jums atkal ieņemot sākuma pozīciju, atdurtos pret viņa pleciem. Vai arī, apskaujot vīrieti, pārliecinies, lai tava ķermeņa sievišķīgākās daļas piespiestos viņa augumam. Protams, nedari to visu regulāri un uzkrītoši, izvairoties no acīmredzamas kāršanās kaklā. Šai ziņā noderīgi ņemt vērā, ka mazāk nereti patiešām ir vairāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!