Foto: PantherMedia/Scanpix
Tas, kāda ir tava mīlas dzīve, cieši korelē ar tavu personības tipu. Lai noskaidrotu, ko vairāk par sevi un to, kāpēc, piemēram, vienmēr iepatīcies ar par sevi vecākiem vīriešiem, iepazīsties ar zergnet.com apkopotajiem sieviešu personības tipiem un to nozīmi attiecībās!

Romantiķe

Foto: Shutterstock

Tu dievini romantiskas filmas un sapņo par savu dvēseles radinieku, ar ko jūs kopā varēsiet baudīt nebeidzamus saulrietus, vērot zvaigžņoto debesjumu un maigi turēt viens otra roku, kamēr tavs partneris, lūkojoties tavās acīs, citēs dzeju un cildinās tavu skaistumu. Vakariņas jūras krastā un ziedi tev šķiet lieliska kombinācija, tomēr atceries, ka tava romantiskā daba ir retums vīriešu vidū un ne visi spēs aizdomāties līdz tik izsmalcinātiem tevis aplidošanas veidiem!

Ciniķe

Foto: Shutterstock

Tu neesi muļķe un ar vīriešu trikiem, ko viņi cenšas izmantot sieviešu slepenā pavešanā, esi cieši pazīstama. Tava sirds ir bijusi lauzta jau vairākas reizes, tāpēc, iepazīstoties ar jaunu vīrieti, tu automātiski uzskati viņu par nelieti, un, lai viņš šo faktu mainītu, viņam sevi ir patiešām jāpierāda. 

Protams, sevis sargāšana ir noderīga, tomēr atceries, ka šādi vari radīt neparastu iespaidu par sevi un aizbiedēt arī patiešām jauku puisi.

Izvēlīgā

Foto: Shutterstock
Tu lieliski apzinies savu vērtību un vēlies sev līdzās tikpat lielisku partneri. Ja vīrietis neatbilst visiem nosacījumiem, tu viņu atmet kā nederīgu, jo nevēlies otrās šķiras preci, kas būtu zemāka par tevis nospraustajiem standartiem.

Ja šos vārdus vari attiecināt uz sevi, ņem vērā, ka dzīvei patīk izspēlēt jokus un nereti mēs iemīlamies cilvēkos, kuri nepavisam neatbilst mūsu iedomātajiem ideālajiem partneriem. Šai sakarā vadies pēc tā, kā ar kādu cilvēku jūties, nevis tā, vai viņš atbilst tavai piecu punktu vērtēšanas sistēmai.

Atvērtā

Foto: Shutterstock
Dzirdot viedokli, ka mūsdienās vairs nav iespējams atrast normālu vīrieti, tu neizpratnē sarauc uzacis. Bet kā? Apkārt taču ir tik daudz iespēju! Piemēram, tas puisis, kurš ir neizsakāmi garlaicīgs, toties strādā labā darbā… Vai tas, kurš ir pilnīgs muļķis, bet vismaz smieklīgs… Tavs ieguvums un vienlaikus lāsts ir tas, ka tev patīk pilnīgi visi vīrieši un tev nav nekādu standartu, pēc kuriem vērtēt potenciālo partneri. 

Rezultātā tu esi nemitīgās attiecībās, kas gan nenāk par labu tev pašai – atceries, ka ir veselīgi pieturēties pie saviem principiem un laiku pa laikam – pabūt vienai.

Izmisusī

Foto: Shutterstock
Tu nekādi nespēj pieņemt faktu, ka reizēm ir jādzīvo, arī neesot attiecībās. Tu paniski baidies palikt viena, tāpēc visbiežāk esi kopā ar pilnīgiem, atvainojamies, kretīniem, kuri tevi pat nenovērtē. Izmisīgi cenšoties nepalikt viena, tu neesi laimīga un, visticamāk, pat nezini, ko gribi un kādu vīrieti vēlies sev blakus.

Fatāliste

Foto: Shutterstock

Tev pietiek. Jā, tu biji attiecībās, gāji uz randiņiem un baudīji vīrieša sabiedrību. Un tad izšķīries. Un tad ārstēji lauzto sirdi. Nu tev tas ir apriebies un tu esi pieteikusi vīriešiem boikotu. Randiņu vietā tu izbaudi dīvānu, saldumu un labas filmas un klusībā viszinoši māj ar galvu, kad draudzene tev izkrata sirdi par savām nelaimīgajām attiecībām. Tu taču zināji, ka viss beigsies tā. ZINĀJI!

Ja sevi pieskaiti pie šī personības tipa, atceries, ka sievietes dzīve ir pilnvērtīgāka tad, ja līdzās ir saprotošs un mīlošs vīrietis, tāpēc neapcērp savai cerībai reiz būt šādās attiecībās spārnus un neatgrūd kādu patīkamu cilvēku tikai tāpēc, ka mīlestībai vairs netici.

Alfa

Foto: Shutterstock

Tu esi neatkarīga veiksminiece, kura zina, ko vēlas un kā to dabūt. Tāpat tu sapņo arī par mīlestību, tomēr vīrieši no tavas neatkarības parasti nobīstas un vienkārši aizbēg. Lai to novērstu, atceries, ka dzīvē ir arī citas lietas, uz ko koncentrēties, tāpēc koncentrē savu enerģiju ne tikai uz darbu, bet arī uz uzmanības pievēršanu potenciālajam partnerim.

Skaitītāja

Foto: Shutterstock

Tu vēlies bērnu. Tik izmisīgi, ka tev ir vienalga, kas būs viņa tēvs. Bioloģiskais pulkstenis tikšķ, tāpēc tu esi gatava iepazīsties ar pirmo pretimnācēju, kas varētu ar tevi radīt veselu mazuli un kam nav kriminālas pagātnes.

Protams, mātes instinkts ir apsveicama lieta, tomēr atceries, ka vīriešu uzskatīšana par staigājošām spermas bankām nav pieļaujama.

Apjukusī

Foto: Shutterstock

Tu nezini, ko gribi, tāpēc dzīvi vadi ballējoties un pamostoties dažādās mājās vismaz divreiz nedēļā. Tu jautāsi: "Bet vai tad tā nedara visi, baudot jaunību?" Atbilde ir: "Nē, nedara." Koncentrējies uz savas dzīves sakārtošanu, un kārtība ieviesīsies arī mīlas dzīvē.

Praktiskā

Foto: Shutterstock

Tu gribi stabilu un uzticamu partneri, esi gatava attiecībās ieguldīt laiku un enerģiju, ej uz pareizajām vietām, tiecies ar pareizajiem cilvēkiem un… zaudē visu prieku. Protams, ir apsveicami, ka savu nākotni plāno un vēlies drošības sajūtu, tomēr atceries, ka mīlestībā liela nozīme ir arī jautrībai. Un to tu pašlaik esi pazaudējusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!