Foto: Shutterstock
Gadījumā, ja uzskati, ka mūsu privāto dzīvi neietekmē ikdienas paradumi, ir pienācis laiks mainīt savu viedokli. Patiesībā tiem piemīt milzu ietekme uz mūsu dzīves kvalitāti kopumā. Tāpat mūsu ikdienu, attiecības ar līdzcilvēkiem un noskaņojumu lielā mērā ietekmē arī mūsu attieksme, turklāt ne vienmēr tā ir pozitīva.

Visbiežāk mūsu pašu izveidotais dzīves modelis ir neveiksmīgs gluži vienkārša iemesla dēļ – atsakoties konfliktos meklēt savu vainu un neredzot pašu pieļautās kļūdas, mēs nespējam izrauties no apburtā loka, kā ietekmē neveidojas romantiskas attiecības, pasliktinās saskarsme ar tuviniekiem un krītas arī profesionālā snieguma kvalitāte.

Ja sapņo par drīzu iestūrēšanu laulības ostā, tomēr privātajā dzīvē nekādi nevedas, ir vērts padomāt, vai vaina patiešām nav tevī pašā. Protams, ir vienkāršāk vainot mūžam "nepareizos" vīriešus, uz kuriem uzķeries, taču, iespējams, tev pienācis laiks atbrīvoties no turpinājumā minētajiem paradumiem, ko psihologi vērtē kā attiecības graujošus.

Bailes no realitātes

Foto: Shutterstock

Cilvēkiem, kuri baidās no realitātes, apprecēties neizdosies tikmēr, kamēr viņi šīs bailes nepārvarēs. Ja nespēj uzņemties atbildību par savu dzīvi un jūti diskomfortu, pieņemot nopietnus lēmumus, diezin vai tev izdosies izveidot stabilas attiecības. Ikviena sieviete sev līdzās vēlas spēcīgu un neatkarīgu vīrieti, taču aizmirst, ka tādu sastaps vien tad, kad pati būs kļuvusi pašpietiekama.

Atceries, ka mēs piesaistām sev līdzīgus cilvēkus, tāpēc pilnveido sevi, vairo savu pašapziņu un nospraud mērķus, ko sasniegt, lai spētu izveidot harmoniskas attiecības ar sevis cienīgu otro pusīti.

Pasivitāte un slinkums

Foto: Shutterstock

Lielākajā daļā gadījumu vientuļi cilvēki ir arī slinki un pasīvi, kā arī nekad neuzņemas iniciatīvu un tomēr tai pat laikā vēlas, lai viņu dzīve būtu piesātināta un krāšņa. Šāda attieksme tiek pausta arī pret attiecību veidošanu un komunikāciju ar mīļoto cilvēku, kuru savukārt šī piespiedu devēja lomas uzņemšanās agri vai vēlu nogurdina.

Ja vēlies padarīt savu dzīvi labāku un laimīgāku, kā arī informēt līdzcilvēkus par savām pozitīvajām īpašībām un talantiem, demonstrē tos! Atbrīvojies no slinkuma un uzņēmības trūkuma, uzsāc nodarboties ar jaunu vaļasprieku, apgūsti jaunas zināšanas un paplašini kontaktu loku, tā vairojot iespējamību satikt savu potenciālo dzīves biedru!

Pārmērīgs nosodījums

Foto: Shutterstock

Mūsdienās neskaitāmiem cilvēkiem ir neticami augsti standarti par to, kādai jābūt privātajai dzīvei un laulībai, kā rezultātā nepamatoti skarbi attiecamies pret citu vājībām un trūkumiem, nosodot šīs īpašības. Ja arī tev piemīt šāds paradums, atceries, ka laulības dzīvē tavam potenciālajam partnerim ar šo īpašību būs ļoti grūti sadzīvot, jo harmonisku attiecību pamatā ir spēja rast kompromisus. Reizēm krietni vērtīgāka ir klusēšana un atbalsta sniegšana, ko tava otrā pusīte novērtēs krietni augstāk.

Dzīves veltīšana karjerai

Foto: Shutterstock

Tiecoties pēc arvien jaunu profesionālu mērķu realizēšanas, tava privātā dzīve gluži likumsakarīgi paliks novārtā, kā rezultātā pēc laika attapsies ar tukšuma un vilšanās sajūtu. Ja vēlies izveidot veiksmīgas attiecības un dibināt ģimeni, izvērtē, kādas ir tavas prioritātes un vai tu nedzīvo pretrunā ar tām.

Ilūzijas

Foto: Shutterstock

Lai dibinātu veiksmīgas attiecības, atsakies no ilūzijām un stereotipiem, kas var ietekmēt tava potenciālā partnera izvēli. Atceries, ka arī pati neesi ideāla, tāpēc tev nav tiesību pieprasīt nevainojamu "uzvedību" no otrās pusītes. Ļauj jūsu saskarsmē ienākt cilvēcībai un atbrīvotībai, tā bez pūlēm nodrošinot attiecību harmoniju un abpusēju laimi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!