Foto: Shutterstock

Nav noslēpums, ka mūsdienās arvien vairāk cilvēku nopietnas attiecības izvēlas veidot vēlāk. Tā rezultātā nereti gan varam justies vientuļi, neraugoties uz šķietami piepildīto ikdienu un panākumiem karjerā, kā arī sociālajā dzīvē. Analizējot vienatnes un vientulības dažādās šķautnes, kā arī cilvēku spēju justies gana komfortabli, neraugoties uz romantisku attiecību neesamību, portāls Yourtango.com piedāvā astrologu veidotu apkopojumu par to, kā mūs ietekmē vienatne un cik piemēroti esam nopietnām attiecībām atkarībā no zodiaka zīmes.

Iespējams, kādam būšana vienatnē ir nepieciešama gluži kā gaiss, ko elpojam, kamēr citi harmoniski jūtas, vien atrodoties sabiedrībā un kopā ar mīļoto cilvēku. Iepazīsties ar zodiaka zīmju skaidrojumu un uzzini, kādas personības īpašības šai ziņā ir raksturīgas tev!

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Foto: Shutterstock

Auni ir viena no neatkarīgākajām zodiaka zīmēm, kas labprātāk ļaujas jautrībai un dzīves baudīšanai, nevis nopietnām attiecībām, kas paredz saistību uzņemšanos. Auniem vairumā gadījumu piemīt līdera dotības un patstāvība, tāpēc viņus nenomāc vienatne, un tā reti kad rada vientulības sajūtu. Auni bieži vien ir arī vienpaši, kuri dara to, ko vēlas, un tad, kad vēlas, tāpēc dzīvošana vien pēc saviem likumiem viņus pilnībā apmierina.

Vērsis (20. aprīlis – 20 maijs)

Foto: Shutterstock

Arī Vēršiem, līdzīgi kā Auniem, tīk neatkarība un brīvības sajūta. Vēršiem piemīt spēcīgs gribasspēks un, lai gan viņi biežāk ir sekotāji, nevis līderi, arī šīs zodiaka zīmes pārstāvji labprātāk tomēr rīkojas pēc sava prāta. Vērši augstu novērtē ģimeni un harmoniskas partnerattiecības, tomēr arī vienatnē jūtas apmierināti ar dzīvi. Ja strauja nopietnu attiecību uzsākšana pēc ilgstoša vienatnes perioda Vērsi biedē, tad šķiršanās un dzīve bez otrās pusītes, savukārt, šķiet krietni mazāk satraucoša.

Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs)

Foto: Shutterstock

Dvīņi ir viena no enerģiskākajām un impulsīvākajām zodiaka zīmēm. Šķiet, viņiem nekad nav miera, savukārt domas un noskaņojums var mainīties pa minūtēm. Dvīņus biedē atkarība no līdzcilvēkiem, kā arī nopietnu saistību uzņemšanās, neraugoties uz attiecību šķietamo harmoniju. Šī iemesla dēļ Dvīņi labprātāk pēc iespējas ilgāk izbauda randiņu periodu vai kopdzīvi, bet nesteidzas ar bildinājuma izteikšanu vai tā pieņemšanu un laulībām.

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs)

Foto: Shutterstock

Vēžiem piemīt viens no pretrunīgākajiem raksturiem un sarežģītākajām dvēselēm. No vienas puses šīs zodiaka zīmes pārstāvji tiecas pēc neatkarības, augstu vērtējot patstāvību, tāpēc dzīvošana vienatnē viņus pilnībā apmierina. Savukārt no otras puses Vēži patiesi izbauda partnerattiecības un sajūtu, ka tiek loloti, mīlēti un aprūpēti. Vēžiem ir nepieciešams partneris, kurš sniedz un kam dāvāt mīlestību, tāpēc Vēži labprāt iesaistās romantiskās attiecībās, kas bieži vien izrādās ilglaicīgas.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Foto: Shutterstock

Lai gan šīs zodiaka zīmes pārstāvji vērtējami kā neatkarīgas personības, Lauvas krietni labāk jūtas, esot attiecībās, ko turklāt uzsācis partneris. Pirmkārt, viņi ir pārlieku lepni, lai izrādītu iniciatīvu tās dibināt pirmie, otrkārt – Lauvām neizsakāmi tīk viņu apbrīnošana un lielīšana, tāpēc, esot divatā ar mīlamu cilvēku un saņemot kārotos komplimentus, Lauvas jūtas vislaimīgākie. Šī iemesla dēļ konkrētās zodiaka zīmes pārstāvji reti kad paliek vieni un labprāt dibina nopietnas un ilglaicīgas attiecības.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Foto: Shutterstock

Arī Jaunavas, līdzīgi Vēžiem, ir samērā pretrunīgas un neparastas personības īpašnieki, kuri uz dzīvi lūkojas analītiski, lēmumus pieņemot pārdomāti. Nereti arī dzīvošana vienatnē tiek izvēlēta tieši praktisku apsvērumu dēļ. Tiesa, uzsākot attiecības, Jaunavām piemīt pārmērīga tendence analizēt visus iespējamos attiecību sarežģījumus un mīļotā cilvēka trūkumus, kā rezultātā šķiet – neviens nav gana labs un piemērots nopietnu attiecību veidošanai. Šī īpašība, savukārt, var atbaidīt potenciālo Jaunavas partneri no saistību uzņemšanās.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Foto: Shutterstock

Pretstatā iepriekš raksturotajām zodiaka zīmēm, Svari ir īsti sabiedrības baudītāji. Viņi lēmumus pieņem neatkarīgi un spēj pastāvēt par savu viedokli pat tad, ja tas atšķiras no vairākuma uzskatiem, tomēr no vientulības vairās un tieši cilvēku pūlī jūtas visharmoniskāk. Līdzīgi Lauvām, arī Svari labprāt bauda komplimentus un uzmanību, kā arī tiecas būt apbrīnoti. Vairumā gadījumu dzīve vienatnē Svariem nozīmē vien starpposmu no vienām attiecībām līdz nākamajām saistībām, ko šīs zīmes pārstāvji labprāt un ar atbildību uzņemas.

Skorpions (23. oktobris līdz 21. novembris)

Foto: Shutterstock

Skorpioni ir aizdomīgas un ambiciozas personības, kuri labprātāk jūtas vienatnē, kā arī ir pārlieku aizņemti ar savu dzīvi, lai domātu par partnera vēlmēm un vajadzībām. Ir grūti iegūt Skorpionu uzticību, taču, ja tas izdevies, viņi izrādīs apbrīnojamu lojalitāti. Lai gan Skorpioni ir labi un mīloši partneri, šīs zodiaka zīmes pārstāvji izbauda vienatni un iespēju dzīvot tā, kā viņi to vēlas.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Foto: Shutterstock

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji labprāt uzturas sabiedrībā, vienatnē jūtot nomāktību un skumjas, tomēr Strēlnieki nesteidzas ar nopietnu saistību veidošanu un partnerattiecības dibina rūpīgi un apdomīgi. Strēlniekus vilina piedzīvojumu kāre, brīvības sajūta un azarts, tāpēc, ja vien viņiem patiesi netiek solīta laimīga mīlestība līdz mūža galam, Strēlnieki labprātāk izbaudīs brīvību no attiecībām.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Foto: Shutterstock

Mežāži ir viena no uzticamākajām un uzticīgākajām zodiaka zīmēm, kam nav nepieciešama līdzcilvēku apbrīna un atbalsts. Šī iemesla dēļ Mežāži lieliski jūtas vienatnē, iztiekot bez nopietnām attiecībām un izbaudot iespējas koncentrēties uz savas personības pilnveidošanu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Foto: Shutterstock

Ūdensvīrus biedē nopietnas attiecības, atbildība un saistību uzņemšanās, tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvji ietur distanci ikvienās attiecībās, neraugoties uz iespējamo pašu jūtu dziļumu. Viņus raksturo brīvības kāre un neatkarība, tāpēc Ūdensvīri vairumā gadījumu cenšas apprecēties pēc iespējas vēlāk, baudot vientuļnieku dzīvi pilniem malkiem.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Foto: Shutterstock

Zivis ir tā zodiaka zīme, kas pēc nopietnām partnerattiecībām tiecas visvairāk. Dzīvojot vienatnē, Zivju emocionālā veselība var pat acīmredzami pasliktināties. Zivīm ir nepieciešams partneris, kurš sniegs uzmundrinājumu un motivāciju, atbalstot mīļoto ikvienā dzīves situācijā. Šī iemesla dēļ Zivis reti kad ir vienas, labprātāk iesaistoties attiecībās un nebaidoties uzņemties nopietnas saistības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!