Foto: AFP/Scanpix
Katras sievietes sapnis ir atrast to vienīgo, kuram būt uzticīgai līdz mūža galam un no kura sagaidīs pretim to pašu. Protams, šāda dzīves ceļabiedra meklējumi nav vienkārši, var paiet arī diezgan ilgs laiks, līdz būsi atradusi patiešām savu otro pusīti...

Portāls Woman-rules.ru ar jomas speciālistu sagatavotajiem ieteikumiem mēģinās tev atvieglot meklējumus, pastāstot, kura no zodiaka zīmēm tiek uzskatīta par visuzticīgāko. Tiesa, katrai zodiaka zīmei var piemeklēt gan pozitīvākas, gan ne tik labas īpašības, tas jāņem vērā.

Auns: karsta galva un kaislīga sirds

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja Auns ir iemīlējies, tad šajā etapā tev patiešām ir paveicies – viņš ir romantisks un sentimentāls. Aunam ir tendence uzticēties savām jūtām un sajūtām, tādēļ viņš apsolīs visu, ko tu vēlēsies. Taču nesteidzini notikumus. Auns ir iekarotājs, un pēc mērķa sasniegšanas mūsu skaistulītis viegli var pārslēgties uz jaunu objektu. Un tomēr, attiecībās viņš ir mierīgs un pārliecināts par sevi, viņš kļūs par labu aizstāvi, mīlošu un uzticamu vīru, lielisku tēvu, un ne mazāk lielisku mīļāko. Turklāt Aunu nevar nosaukt par pašu uzticīgāko zodiaka zīmi, ieskaitot viņa mīlestību pret jaunām attiecībām.

Vērsis: nedzenas pēc Kazanovas lauriem un galvu zaudē reti

Foto: PantherMedia/Scanpix

Vīrieši Vērši ārēji ir noslēgti, toties jūtu pasaule šai zīmei ir ļoti dziļa. Un vēl viņi ir ļoti spītīgi: Vērši par jebkuru cenu mēģinās sasniegt savu mērķi, tādēļ, ja tu viņu acīs saskatīji kādu vēlēšanos, atceries, ka Vērsim vēlmes un jūtas ir viens un tas pats, bet tas nozīmē, - ka vīrietis ir iemīlējies un tev ir paveicies. Mīlestībā Vērši ir ļoti maigi, kaislīgi, aizkustinoši un nav apveltīti ar tieksmi uzdot liekus jautājumus. Bet ja Vērsis apprecas, tātad, viņa izvēle ir absolūti apzināta, viņš rēķinās ar uzticības saņemšanu arī no sievietes un savstarpēju sapratni. Tādēļ Vērsi pilnīgi droši var uzskatīt par vienu no uzticīgākajiem vīriešiem!

Dvīņi: nepastāvība – tā ir pastāvība

Foto: PantherMedia/Scanpix

Vīrietis Dvīnis – sarežģīta mīkla, rēbuss. Principā, viņi ir ļoti aukstasinīgi, attiecību sākumā ir spilgti redzama viņu vēlme tevi iepazīt, izzināt. Taču pienāk brīdis, kad Dvīnis sāk "aiziet no sevis". Šajā laikā viņš rūpīgi analizē visu, un, ja Dvīnis saprot, ka attiecības ir izdevīgas un ērtas, viņš tās turpinās, ja nē – viņš meklēs jaunu mērķi. Tādēļ, kā likums, viņi ir ļoti nepastāvīgi un ar tieksmi uz attiecību izjukšanu. Tas gan nenozīmē, ka ar vīriešiem Dvīņiem nav vērts ielaisties, nē, vienkārši ir jāzina dažas viņu rakstura īpatnības.

Vēzis: tik brīnišķīgs, bet nervozs

Vīrietis Vēzis, no pirmā acu skata, – viens no visuzticamākajiem partneriem, ideāls priekš ģimenes. Patiesībā, Vēži tiecas tikai pēc sava personīgā komforta. Viņi atrod atrunas visam, turklāt pats vainīgs nav nekad. Pat tad, ja tu viņu pieķers gultā ar citu dāmu, viņš izdomās 100 iemeslus un atrunas, bet vainīga šajā situācijā būsi tu pati. Vīrieši Vēži ir ļoti nekārtīgi attiecībās, ja tā var izteikties. Vienlaikus starp Vēžiem atrodas arī tādi, kuri ir uzticīgi savai partnerei kopš pašas jaunības vai pēc 35 gadu vecuma sasniegšanas.

Lauva: zvēru karalis?

Foto: Shutterstock

Vīriešus Lauvas bieži vien var atpazīt pat pēc izskata. Viņiem ir spēcīga miesas uzbūve (vai vismaz viņi pēc tādas tiecas), viņi ir labi ģērbti, vienmēr ar frizūru, viņiem patīk izvēlēties apģērbu no pazīstamiem zīmoliem – materiālisti. Un vēl viņi ir dāsni uz dāvanu pasniegšanu. Lauva – viena no visuzticīgākajām zodiaka zīmēm. Izšķirties ar Lauvu var pēc sekojošiem iemesliem – ja tu sevi uzskati par kaut ko augstāku par viņu, ja tu Lauvu pārspēsi, rāpjoties pa karjeras kāpnēm, ja mēģināsi vadīt jūsu attiecības. Pārējā esi pārliecināta: Lauva ir uzticīgs un uzticams tev.

Jaunava: praktiski un uzticami, bet kādēļ to nenovērtē?

Foto: Shutterstock

Vīrieši Jaunavas nemaz nav tik vienkārši izprotami. Viņiem nepatīk teatrālas izdarības, tādēļ dejot ar tevi līdz rītam vai zem logiem tev lasīt dzeju, - viņi to nedarīs. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr analizēs un pievērsīs uzmanību detaļām, viņš atcerēsies, kā tu biji ģērbusies, kā uzvedies, ko jūs runājāt. Sekss šim vīrietim – nav tikai fizisks kontakts. Viņi ir pietiekami uzmanīgi un izvēlīgi, baidās ar kaut ko aplipināties, tādēļ gadījuma sakaru viņiem praktiski nav. Tā kā, neraugoties uz dažu labu īpatnību, Jaunavas vīrieši ir uzticīgi.

Svari – Venēras paspārnē

Foto: AP/Scanpix

Svari – godīgi, uzmanīgi, var būt uzticami draugi un partneri. Vīrieši Svari nav iekarotāji, viņi ir gatavi padoties, risinot pat sadzīviska rakstura jautājumus, kad situācija veidojas tā, ka viņi nespēj vai nepagūst tai pielāgoties. Viņiem patīk otram darīt patīkamas lietas, spēlēties, un kā atbildi, viņi vēlas pretī sagaidīt uzslavas, atzinību, apbrīnu un labestību. Vīriešiem Svariem patīk stabilitāte un vienlīdzība, tādēļ viņi reti kļūst par iemeslu attiecību izjukšanai. Ja reiz viņš piekrāps, tad pats arī tiks pieķerts, ka viņam pašam tas nemaz nepatīk.

Skorpions: pats, pats … mīļākais?

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ir pieņemts uzskatīt, ka tieši Skorpioni ir vislabākie gultā. Vīriešiem Skorpioniem nav nepieciešama pieejamība: jo grūtāk pieejama un izprotama, jo labāk, jo lielāka interese, spēcīgāks azarts. Skorpionam, ja tā var teikt, sastāv no divām lietām – miesas un dvēseles. Biežāk viņš izmanto tieši pirmo, bet, lūk, piekļuvi dvēselei nepieciešams nopelnīt. Un abas šīs sastāvdaļas pastāvīgi atrodas konfliktā: dvēsele grib būt uzticīga, bet miesa… taču tu zini, kad tā sauc. Tādēļ Skorpions tiek uzskatīts par visneuzticīgāko no visām zodiaka zīmēm. Un tomēr, arī Skorpioni precas, un ja reiz tā ir noticis, tev ir paveicies: viņš savu māju un ģimeni sargās kā cietoksni.

Strēlnieks – viņš arī Āfrikā ir Strēlnieks

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Zodiaka zīmes nosaukums ļoti harmoniski saskan ar tā nēsātāju. Vīrieši Strēlnieki – pēc būtības ir eksperimentētāji, un nav svarīgi, ko viņš atklās vai iegūs – svarīgs ir process. Viņi vēlas pamēģināt visu. Turklāt viņi mēdz būt divu tipu: pirmie savu seksuālo enerģiju raida radošumam, kalpošanai citiem cilvēkiem, bet otrā tipa – kļūst par īsteniem donžuāniem. Turklāt mīlestība šai zodiaka zīmei – tas ir sports, spēle, piedzīvojumi. Strēlnieki apprecas tad, kad saprot, ka ideālā partnera neeksistē un nāksies vien samierināties ar to, kas ir.

Mežāzis – lūk, tā ir īsta stabilitāte!

Foto: PantherMedia/Scanpix

Mežāžiem nav viegli iemīlēties, taču, ja tas ir noticis, viņu mīlestība ir ļoti dziļa. Mežāži ne īpaši veiksmīgi prot izteikt savas jūtas, viņi nav romantiķi, taču tas nekādi netraucē viņiem veidot stipras attiecības. Ja Mežāzis iemīlējis sievieti, var būt absolūti pārliecināta, ka viņš nekrāps, bet no šķiršanās, ja tev radīsies tāda vēlme, atteiksies. Mežāzi nav nepieciešams iekarot ar izmeklētiem apģērbiem vai brīnumainu meikapu. Viņš, visticamāk, ir konservatīvs un klasisku kostīmu novērtēs augstāk nekā kādu klaunam līdzīgu tērpu. Mežāzis laulības dzīvē ir praktisks un īsts darba rūķis. Tieši tādas pašas attiecības viņš pieprasa arī no partnera.

Ūdensvīrs: brīvība – tas ir viss!

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ūdensvīri nav pieraduši lūgt, tādēļ, ja tu vēlies ar viņu attiecības, pirmo soli sper pati, un viņš tev paspers soli pretim. Ūdensvīri bieži vien ir pašmīļi. Viņi savai partnerei uzticas, nekontrolē un bieži ir gatavi kompromisiem. Bet, lai cik tas nebūtu paradoksāli, starp Ūdensvīriem ir gana daudz šķiršanos. Un notiek tas tādēļ, ka partnere uzskata, ka Ūdensvīrs citu labā dara daudz vairāk, nekā ģimenes. Ūdensvīrs var aiziet, kad sajutīs, ka viņu "piesējuši pie mājas". Pirms tam viņš ilgi gatavo šo atkāpšanās ceļu, bet notiek tas pēkšņi, pēc plāna "aizgāja čībās pēc maizes un neatgriezās".

Zivis: dvēseliskums un spēja izjust spēcīgas jūtas

Foto: DELFI Aculiecinieks


Vīrieši zivis ir maigi un labestīgi, prot sapņot un līdzi just. Mīlestība pret viņiem norit klusi un nemanāmi, ar laiku tai nobriestot un attīstoties. Šie ir tās zodiaka zīmes pārstāvji, kuri var skaitīt dzeju un zem logiem dziedāt serenādes. Taču, kā mēs zinām, medaļai ir arī otra puse. Otrā medaļas puse – uzplaukušo jūtu un emociju vietā Zivis izvēlas tikai seksuālo baudu. Taču laulībā vīrieši Zivis – paši uzticamākie, ģimenes labā darīs visu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!