Foto: Shutterstock
Katrai no mums dzīvē ir bijis posms, kad jūtamies vientuļas un vienas, kaut gan citiem stāstām, ka jūtamies lieliski un otra pusīte mums nemaz nav vajadzīga. Lai gan tam, ka neesi romantiskās attiecībās, ir savi plusi, ļoti iespējams, ka dziļi sirdī uz nākotni skaties ar domu, ka reiz uz lieveņa kopā baudīsi tasi kafijas ar savu izredzēto. Tomēr daudzas meitenes nemaz nenojauš, ka, meklējot savu īsto, viņas pieļauj dažādas kļūdas, kuras pašai ir ļoti grūti pamanīt.

Līdz šim vēl zinātnieki nav atklājuši maģisko formulu, kā atrast draugu. Tāpat arī "Gurl" izvirzītie padomi, iespējams, nederēs katrai no mums, tomēr tie sniedz lielisku iespēju izvērtēt pašai sevi. Lūk, desmit ikdienišķas kļūdas, kas tev liedz tikt pie savas otras pusītes!

Gaušanās par vientulību

Foto: Shutterstock

Būt vienai nav viegli un dažkārt ir atļauts izkratīt sirdi, mazinot "lielo" sāpi. Ir pašsaprotami, ka vientuļš cilvēks var justies bēdīgs vai pat nikns, it sevišķi, ja visi viņa draugi jau ir atraduši otru pusīti. Taču ir cilvēki, kuri regulāri ballītēs, sabiedriskās vietās vai sociālajos tīklos sūdzās par savām neveiksmēm mīlas dzīvē. Daudziem vēl joprojām ir uzskats, ka regulāra sevis žēlošana citu priekšā viņus padara par asprātīgākiem. Diemžēl tā nav, un, klāstot savas privātās dzīves problēmas pretējā dzimuma pārstāvim, var likt viņam domāt, ka viena pati tu nespēj būt laimīga, kas liecina par to, ka viņam būs naski jāpacenšas, lai tu vienmēr būtu apmierināta ar dzīvi.

Ja savu brīvo laiku pavadi sociālajos tīklos, sūdzoties par savu attiecību statusu, tev vajadzētu nedaudz piebremzēt. Šāda rīcība varētu atgrūst tavu potenciālo vīrieti, liekot viņam domāt, ka neesi pietiekami pārliecināta par sevi. Tev ir vairāk jāparāda, cik tu esi lieliska, ne vientuļa.

Visi vīrieši ir cūkas

Foto: stock.xchng

Protams, nevar nepieminēt arī visu vīriešu nīdējas. Sociālajos tīklos ir neskaitāmi daudz dāmu, kuras ik uz soļa sūdzas par to, ka visi vīrieši ir cūkas, daloties ar visāda veida bildēm vai dziesmu tekstiem. Protams tas ir arī nedaudz smieklīgi, taču, vai tiešām ikvienam tavam draugam tas ir jāredz un jādzird? Ja gadījumā ļoti vēlies kādam pastāstīt par savu lielo sāpi, varbūt tomēr centies to apspriest tuvāko draudzeņu lokā, nevis visas pasaules priekšā.

Iedomājies, ja puisis publicētu tekstus par to, kuram zvēram līdzinās sievietes, diez vai tu uzskatītu, ka viņš ir pārāk lielisks puisis. Šie izaicinošie ieraksti var patiešām nerādīt sevišķi labu priekšstatu par tevi, jo, pirmkārt, nav labi teikt, ka ikviens puisis ir cūka. Otrkārt, tā nav taisnība. Un, treškārt, šādi teksti nepalīdzēs tev aizmirst kādu īpašu cilvēku, kurš tevi pievīlis.

Uzjautrināšanās par romantiskiem mirkļiem

Foto: Shutterstock

Ir sievietes, kuras izliekas, ka ienīst mīlestību. Šīs dāmas nepārtraukti noniecina pārīšu būšanu vai visu, kas ir saistīts ar mīlestību.

Šī aizsardzības taktika tiek pielietota gan sieviešu, gan vīriešu aprindās. Izsmejot lietas, lai parādītu apkārtējiem, ka tev tās ir vienaldzīgas. Tiesa, kad tas tiek darīts pārāk daudz un pārāk uzcītīgi, cilvēki sāk domāt par pretējo. Šķiet, ikvienam draugu lokā ir kāds pārītis, kas patiešām ar savu dūjošanu ir pārāk pacēlies virs zemes un tas var brīžiem paspēlēt pa nervu stīgām, tomēr citu cilvēku izsmiešana nepadarīs tavu tēlu pievilcīgāku.

Iespējams, daudzas sievietes domā, ka, izrādot šādu attieksmi pret attiecībām, tas palīdzēs viņām atrast puisi, jo savā ziņā parādīs arī to, ka viņas no attiecībām nesagaida pārāk augsti romantiskus standartus. Tomēr ir jāsaprot, ka mīlestības vai attiecību noniecināšana nebūs tas iemesls, kas liks puisim tevi uzaicināt uz randiņu.

Ļauna prāta turēšana

Foto: Shutterstock

Ja iepriekšējās attiecībās puisis ir salauzis tavu sirdi, ir viegli sākt domāt, ka nākotnes attiecībās liktenis būs tāds pats, it sevišķi, ja esi sāpināta atkārtoti. Izliekoties, ka katrs puisis ir nelietis, tas teju visos iespējamajos veidos atbaida kungus, jo arī viņš nevēlas būt tas "nelietis", kas uzdrošinās tevi uzlūgt uz randiņu.

Tev ir jāsaprot, ka tas tikai liks puišiem no tevis izvairīties. Šajā gadījumā jācenšas izprast, ka katrs puisis ir citādāks un neviens nav pelnījis, lai pret viņu nepelnīti izturas slikti, saucot par nelieti.

Neskaitāmu iespēju došana

Foto: PantherMedia/Scanpix
Pastāv uzskats, ka viss ir labojams – tostarp arī attiecības. Tomēr, ja vīrietis tevi ir sāpinājis, pievīlis, piekrāpis vai neizturas pret tevi pienācīgi, tad pavisam noteikti nevajadzētu dzīvot nelaimīgai ar cilvēku, kurš tevi pavisam nenovērtē. Paliekot nelaimīgās attiecības, ar vīrieti, kas pret tevi neizturas sevišķi labi, tu liedz sev būt laimīgai. Paliekot un cerot, ka attiecības uzlabosies un šis cilvēks mistiskā veidā tieši šoreiz mainīsies un turēs savu vārdu, ir diezgan muļķīgi – tas ir nebeidzams cikls. Dāmas, neļaujiet nevienam pret jums izturēties sliktāk nekā esat pelnījušas!

Augstu standartu uzstādīšana

Foto: PantherMedia/Scanpix

Protams, labs pašvērtējums ir svarīgs, jo tikai tad, kad esi apmierināta ar sevi, būsi laimīga. Tomēr sevi nevajadzētu vērtēt arī pārāk augstu. Nemānies, ka nezini kādu dāmu, kas savu augsto standartu dēļ, palaidusi garām lielisku iespēju. Pārāk jauns vai pārāk vecs, pārāk romantisks vai vispār par romantiku neaizdomājas – ir tik daudz iedomātu standartu, kurus ievērojot, patiešām atrast kādu lielisku vīrieti ir neiespējami. Ignorē šāda veida standartus un gūsi lielāku iepsēju satikt savu īsto un vienīgo!

Atgriešanās pie savām vecajām un ne sevišķi labajām attiecībām

Foto: Shutterstock
Jāteic, ka, esot vienas, dāmas ķeras pie pēdējajiem salmiņiem, vēloties būt attiecībās par jebkādu cenu. Kļūstot nedaudz izmisušas, atcerēties var par vecajām mīlestībām, kuras patiešām vajadzētu atstāt pagātnē, jo noteikti bija iemesls, kādēļ izšķīrāties. Jāpiebilst, ka šis ir it kā viens no vieglākajiem veidiem, kā būt atkal attiecībās, jo šo otro cilvēku jau noteikti pazīsti, tomēr jāatgādina, ka vairums gadījumu pie sevišķi laba iznākuma šīs attiecības nenovedīs. Atgriežoties pie bēdīgi romantiskām attiecībām, nepastāv nekādas garantijas, ka tās atkal nebūs tieši tādas kā agrāk – bēdīgi nelaimīgas.

Pieņēmums, ka katrs randiņš ir sākums jaunām attiecībām

Foto: Shutterstock

Sievietes, kuras ļoti vēlas atrast savu īsto un vienīgo, bieži vien pārāk daudz ieslīgušas savā perfektajā nākotnē, iztēlojoties nākotni ar katru vīrieti, ko nākas sastapt. Iztēlojoties ģimenes dzīves scenārijus ar svešiniekiem, šīs dāmas bieži vien savās sarunās arī izteic kādas frāzes par rožaino nākotni, kas patiesībā dažus kungus var arī atbaidīt. Šādos gadījumos ieteikums būtu neieskrieties pārāk ātri un neplānot savu kāzu ceremoniju, pirms vispār esi uzaicināta uz otro randiņu. Atļauj lietām ritēt pašām no sevis!

Skatīšanās aizņemto virzienā

Foto: Shutterstock
Ikvienam vajadzētu saprast, ka nekādā gadījumā nevajadzētu "mest" acis uz aizņemtajiem, tomēr ir daudzi cilvēki, kas vēl joprojām to turpina darīt. Protams, ne vienmēr mēs varam kontrolēt, kuros cilvēkos iemīlamies, un, ja tā ir gadījies, tu neesi slikts cilvēks, tomēr citu ģimeņu jaukšana nav pareizais variants un vajadzētu ļaut viņiem dzīvot savu dzīvi netraucētiem un nemēģinot iejaukties.

Pārāk ātri, pārāk nopietni

Foto: Shutterstock

Līdzīgi kā gadījumā, kad jau pirmajā randiņā steidzies plānot kāzu ceremoniju, arī pārāk ātra pieķeršanās dažkārt var būt nedaudz biedējoša. Pārāk ātra "es tevi mīlu" pavēstīšana vai visa brīvā laika ziedošana tikai viņam, pat plānojot pasākumus vairākus mēnešus uz priekšu. Ļauj lietām ritēt savu gaidu, izbaudot mirkli un attiecības!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!