Foto: Shutterstock
Ieslīgstot ikdienas rūpēs un pienākumos, nereti piemirstam, ka mīļotais vīrietis, gluži tāpat kā attiecību sākumā, alkst mūsu uzmanības. Neko nemainot, ar laiku tāda nevērība var kļūt par iemeslu dzirksteles izzušanai pāra starpā un novest pat līdz pilnīgam attiecību atsalumam. Kā rīkoties, lai liktu mīlestības ugunskuram uzplaiksnīt ar jaunu spēku?

Lai atgādinātu mīļotajam vīrietim par savām jūtām, iepazīsties ar "Realbuzz" izvirzītajiem padomiem, kas palīdzēs paust mīlestību un pieķeršanos viņam.

Praktiska atzīšanās jūtās

Komplimenti tīk ikvienam no mums, tomēr vēl labāk ir tos saņemt rakstītā formā. Uz atsevišķām kartītēm uzraksti desmit iemeslus, kāpēc mīli savu partneri, un novieto tās viegli atrodamās vietās, mīļotajam par to nebilstot ne vārda un ļaujot patīkamos pārsteigumus atrast pašam visnegaidītākajos brīžos!

Iedvesmojoša īsziņa

Iespējams, tas ir banāli, tomēr ikvienam pārim ir "sava" dziesma. Nosūti vīrietim darba dienā vārdus no dziesmas, pie kuras pirmo reizi skūpstījāties, dejojāt vai darījāt ko citu īpašu. Viņš jutīsies pārsteigts un iepriecināts.

Pārsteiguma pikniks

Foto: Shutterstock

Romantiska pastkarte

Pat tad, ja dzīvojat kopā, pārsteidz mīļoto ar romantisku vai smieklīgu pastkarti, ko viņš negaidīti saņems. Tik vienkāršais žests liks viņam smaidīt visu atlikušo dienu. Ja nevari saņemties mērot ceļu uz pastu, lai nopirktu marku un aploksni, tad vismaz ar viedtālruņa palīdzību nosūti mīļotajam kādu īpaši romantisku "gifiņu" – animētu attēlu.

Kārumu medības

Paslēp virtuvē viegli atrodamās vietās viņa iecienītākā ēdiena sastāvdaļas, liec viņam tās noteiktā laika periodā atrast un, kad viss savākts, pagatavo partnera mīļāko maltīti. Ideja der gan brokastīm, gan vakariņām, gan romantiskai maltītei.

Atelpas brīdis

Foto: Shutterstock

Negaidīti kaislīgs skūpsts

Nereti pāri, kas ir ilglaicīgās attiecībās, piemirst, cik patīkami ir ilgi un kaislīgi skūpsti. Tas savukārt mazina intimitātes un tuvības sajūtu mīlētāju starpā. Lai mīļotajam atgādinātu, cik patīkami ir būt vienam otra tuvumā, velti viņam ilgu, kaislīgu skūpstu negaidītā brīdī, piemēram, pirms došanās uz darbu, un atstāj viņu nedaudz pārsteigtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!