Burvju māksliniece Dace Pecolli ar savu vīru Enriko Pecolli laulībā jau pavadījusi 17 gadus, bet kopā ir jau 20. Kāds ir ilgu attiecību noslēpums? Un kā ir būt precētai ar ārzemnieku? Sarunu šovā "Starp mums runājot" stāsta pati Dace.

Lai nodzīvotu tik ilgi kopā, viņa uzsver, ka, pirmkārt, jābūt patiesai mīlestībai. "Otrkārt, vienam no diviem jābūt pacietīgam, iecietīgam, piedodošam. Vismaz vienam," tā Dace, piebilstot, ka šajā gadījumā tas ir viņas vīrs.

"Īsta mīlestība nepāriet. Tas nav iespējams. Kā var īsta mīlestība pāriet? Kā var būt garlaicīgi, ja ir tik daudz kopīgu interešu un mērķu? Tas jau ir jūsu pašu vaļā – ļauties vai neļauties šai rutīnai." Dace pieņem, ka, iespējams, citiem viss nav tik vienkārši, bet viņa pie savām attiecībām strādā un viss izdodas: "Es strādāju pie mūsu laulības kā pie tāda dārziņa. Es visu laiku rušinos, ravēju nezāles ne jau no sava vīra, bet no sevis."

Viņa teic, ka būt kopā ar ārzemnieku, turklāt itāli, – tas ir lieliski. Kas ir atšķirīgs? "Romantisks, uzmanīgs… Es domāju, ka latviešu vīrietis neizturētu, ka sieva apģērbu veikalā mēra kleitu četras stundas, un prasa dažādos rakursos – tagad labi?"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!