Foto: Shutterstock
Attiecību līkloči dažkārt var būt pat ļoti sarežģīti – pat tad, ja pāris pašķīries, nereti kādi spēki tik un tā velk viens otru tuvāk. Bet jautājums šādās situācijās parasti ir sekojošs – vai ļauties liktenim un saiet kopā ar bijušo? Šoreiz, pateicoties "Gurl" attiecību ekspertiem, esam izvirzījuši pazīmes, kas apliecina – saiet kopā ar bijušo nav prāta darbs.

Tu esi izrādījusi milzu iniciatīvu, viņš – ne tik ļoti

Vai tu biji tā, kas rakstīja, kas zvanīja, kas centās atrast veidu, kā atkal atjaunot attiecības? Apstājies uz mirkli!

Protams, ja tā ir īsta mīlestība un jūtas ir patiesas, tad nevajadzētu ļaut lepnumam izjaukt kaut ko pat ļoti skaistu, tomēr, lai attiecības strādātu, vajag abu cilvēku atdevi. Ja tavs bijušais partneris nav izrādījis absolūti nekādu interesi par saiešanu kopā, neskrien izmisīgi pakaļ, varbūt viņš nemaz to negrib, jo šim nopietnajam solim jābūt abpusējam un nepiespiestam.

Arī tad, ja tev ir stundām vai dienām jāskaidro savas jūtas (ja, protams, tu nebiji nogrēkojusies pati), un tikai tad viņš nolemj pamēģināt – arī tas liecina, ka savā ziņā viņš jau ir atmetis šīm attiecībām ar roku un tas nav tas, ko viņš patiesi vēlas.

Varbūt vienkārši nevajag iespringt, nedaudz apstāties un palūkoties, ko viņš darīs, ja ik sekundi viņu netrobelēsi.

Strīds, kura dēļ attiecības pajukušas vairākkārt

Foto: Shutterstock

Ja ir pagājis pavisam neilgs laiks

Foto: Shutterstock

Kad attiecībām nule ir pielikts punkts, seko visgrūtākās dienas. Ir jocīgi pārnākt mājās, ja neviens nesagaida, pusdienot vienai vai brīvdienās neiziet no mājām, jo vienkārši nav kompānijas. Šīs sajūtas ir ļoti spēcīgas un neierastas, tādēļ ātri vien var pārvērsties vientulības sāpēs.
Tieši šis ir periods, kad nereti cilvēki saiet kopā, jo vienkārši nevēlas palikt vieni un izdzīvot šīs sajūtas vēlreiz. Tomēr, vai tas ir pareizais iemesls, lai saietu kopā? Citreiz bažas par mūžīgo vientulību var pat pamudināt saiet atkārtoti kopā ar cilvēku, ar kuru tu absolūti nebiji laimīga, un tas noteikti nav pareizi.

Ideālajā situācijā, lai jūtas tiešām nebūtu sapinušās un maldīgas, vajadzētu nogaidīt nedaudz ilgāk un tikai tad, ja bailes no vientulības pāraugušas ilgās pēc konkrēta cilvēka, vajadzētu spert zīmīgo soli.

Runājot par bailēm no vientulības, noteikti vērts iepazīties ar trīs pieredzes stāstiem, kuros sievietes stāsta par to, cik ļoti apmierinātas viņas ir ar dzīvi vienatnē.

Apkārtējie lūdz, lai nedari to

Foto: Shutterstock

Nekas nav mainījies

Foto: Shutterstock


Jau atkal padomā par iemesliem, kādēļ jūs izšķīrāties. Vai kāds bija iespītējies, apstākļi bija nepateicīgi vai vienkārši nespējāt atrisināt savas domstarpības? Kas no tā brīža ir mainījies?

Būtiski saprast, vai atkal, saejot kopā, neturpināsies jau iepriekšējie strīdi, jo tikai tad, ja kaut kas ir mainījies, no tiem ir iespējams izbēgt. Ja nē, atkal sagaidīsi to pašu, ko pirms tam, velti iztērējot laiku. Mēdz teikt, ar vienām un tām pašām tehnikām, pie cita rezultāta nenonāksi. Ir muļķīgi cerēt, ka "šoreiz būs citādi", jo tā notiek reti.

Viņš vairākkārt ir tev pievīlis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!