Foto: Shutterstock
Pirmdienas rīti ir grūtākā nedēļas daļa ļoti daudziem – arī tiem kam pret savu darbu nav nekādu iebildumi un kas kopumā ar to ir apmierināti. Bet, ko darīt, ja doma par došanos uz darbavietu sagādā līdzīgas sajūtas kā zobu sāpes? Viena no pirmajām lietām, kas jādara, lai situāciju mainītu, ir problēmas cēloņu noskaidrošana.

Lai palīdzētu saprast, kāpēc došanās uz darbu izraisa nepatiku un pat riebumu, piedāvājam rakstu izlasi, kas apskata dažādas ar to saistītas problēmas. Iespējams, ka nepatiku pret darbu rada attiecības ar kolēģiem, varbūt neesi atradusi līdzsvaru starp karjeru un privāto dzīvi, pastāv arī iespēja, ka no sava amata esi "izaugusi" vai arī vienkārši neesi īstajā vietā, un darbu labāk nomainīt.

Var gadīties, ka arī reizēs, kad tā nešķiet, tu savā darbā esi īstajā vietā – izlasi, kā no jauna iemīlēties savā darbā. Gadījumā, ja tomēr esi pārliecināta, ka vēlies aiziet, noskaidro, kam pievērst uzmanību pirms atlūguma rakstīšanas un kā vislabāk sagatavoties darba intervijai citā darbavietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!