Foto: Publicitātes foto
Ik gadu parādās jaunas tendences grima pasaulē, taču zinām, ka pucēšanās pamatā ir paņēmieni, kas jau gadiem ir aktuāli un nemainīgi mūsu skaistuma ieroči! Atsvaidzini atmiņā un pielieto kādu piemirstu, bet efektīgu paņēmienu labākam izskatam, vai izmēģini jauniegūtās metodes no skaistuma ekspertiem.
Nē - porainam grimam!

"Pirms uzklāj tonālo krēmu, maigi parīvē seju ar ledus gabaliņu, lai aizvērtu poras. Tādējādi sejas āda izskatīsies gludāka un grims dabiskāks. "

Džeimss Rīds -  grima eksperts


Spilgtu acu ēnu pielāgošana


"Spilgtas krāsas ir aktuālas šajā pavasarī, jo īpaši oranžā krāsā! Bet var būt sarežģīti pielāgot ikdienā šos spilgtos toņus, kādus redzam uz žurnālu vākiem. Tādēļ, pirms uzklāj uz acīm košas krāsas, sajauc tās ar drusciņu matētām, baltām acu ēnām. Otrs variants - pārklāt uzklātās ēnas ar minimālu sejas toņa pūdera kārtiņu, lai padarītu tās mazliet maigākas.".

Toms Pešoks - "Estée Lauder" vizāžists

Atsvaidzini ādas toni
"Izmanto pirts ķermeņa birsti ar garo rokturi, lai pamasētu ādu uz ķermeņa, "dzenot" asinsriti sirds virzienā. Stimulējot asins cirkulāciju, Tu stiprināsi imunitāti un uzlabosi ādas izskatu, it īpaši, ja veiksi šo procedūru regulāri!"
Liza Ērla - SPA eksperte

Ļauj dabai pateikt priekšā lūpu toni
"Ja Tu esi apmulsusi lūpu spīduma izvēlē, ar pirkstiem mazliet saspied lūpu augšējo vidusdaļu. Atlaižot pirkstus, redzēsi sārtumu, kam tonī līdzīgu vari piemeklēt arī lūpu spīdumu, jo droši zināsi, ka tas Tev der!"
Natsumi Watanabe - grima mākslinieks

Pūderis ziemā

"Izmanto apjomīgu pūderslotiņu, lai uzklātu pūderi. (Izvairies no oranžīgiem toņiem!) Ar pūderi uzzīmē ciparu trīs uz sejas. Tad izpludini to: Sāc no pieres daļas, tad uzklāj pūderi uz vaigiem, nonākot līdz zoda līnijai. Atkārto to pretējā virzienā. Šī metode slaidinās sejas vaibstus un piešķirs tiem siltu izskatu ziemas laikā. "
"Stella" skaistuma komanda

Noslēp tumšos acu lokus
"Lai mazinātu tumšos lokus zem acīm, būs nepieciešami divi produkti. Vispirms, notušē lokus ar pārējai sejas ādai piemērotu maskējošo līdzekli. Tad izmanto otru, gaišāku, lai izgaismotu attiecīgo acu rajonu."
Hanna Mārtina - "Bobbi Brown" vizāžiste

Gludākai matu struktūrai
"Ja Tavi mati spurojas, bet Tu nevēlies izmantot ieveidošanas līdzekļus, pievieno iemīļotajam šampūnam mazliet citrona sulas. Tajā esošās vielas palīdzēs aizvērt matu kutikulas, padarot matus krietni gludākus un veselīgākus izskatā."
Pols Faltriks - "Matrix" frizieris

Interesantākam acu izskatam
"Lai pavasarī grimu padarītu maigāku, apsver iespēju izmantot skropstu tušu bez melnā, ierastā toņa. Izvēlies, piemēram, tumšu plūmju krāsas skropstu tušu, vai, ja Tev ir brūnas acis, sūnu zaļu toni. Tas atsvaidzinās izskatu, tikai nepārspīlē - izvēlies maigu, tikko manāmu toni."
Tomass Klīvers - grima mākslinieks

Lūpukrāsas noturībai
"Pat labākās lūpukrāsas var konfliktēt ar noturību, tādēļ izmanto nelielu triku, lai to veicinātu. Uzklāj vienu lūpukrāsas kārtu, tad nelielu pūdera kārtiņu, un tikai tagad klāj otro lūpukrāsas kārtu. "
Šama  Sazajasina - grima māksliniece

Izvēlies šampūnu pēc sodas līmeņa
"Lai mati izskatītos veselīgāki, izvēlies šampūnus un kondicionierus, kuros neietilpst soda. Matus veselīgākus padara keratīns, bet lielākā daļa šampūnu un kondicionieru satur sodu, kas mazina dabīgā keratīna iedarbību."
Filips Kingslejs - matu eksperts

Spilvena darbi un nedarbi
"Ieteicams gulēt uz spilvena, kas ievietots zīda spilvendrānā. Zīds ir dabiski hipoalerģisks, ļauj ādai elpot un neuzsūks Tavu tikko uzklāto naktskrēmu, kā to dara kokvilnas spilvendrāna."
Klēra Rodžersa - vizāžiste

Pareizā toņa briļļu rāmji
"Izvēloties piemērotus briļļu rāmjus, pievērs uzmanību savam sejas un matu, acu krāsas tonim. Ja Tev piederīgi maigie toņi, izvēlies brūno vai bēšo, zelta toņu rāmjus. Aukstākai toņu paletei piestāvēs baltie, sudraba, zili un pelēki rāmji. "
Džeimss Kaliardos - "L'Oréal Paris" grima mākslinieks

Saules noskūpstīta seja
"Lai radītu dabisku, tikko iegūtu iedeguma efektu, izmanto vieglu bronzeri visai sejai. Pēc tam ņem pavisam nedaudz, mazliet tumšāku toni, lai atstātu izpludinātas pēdas uz pieres, deguna un vaigiem. Rozīgi zeltaina krāsa būs piemērota gaišai ādai, zeltaina bronza vidēji gaišai ādai, bet zeltaini sarkanīgs tonis - tumšākai sejas ādai."
Trevors O'Kīfs - "Laura Mercier" vizāžists

Noturīgai nagu lakai
"Radi par pāris dienām noturīgāku nagulaku, pirms lakošanas apstrādājot nagus ar birstīti un  attīrošu skrubi, kura sastāvā nav ziepes. Dari to zem siltas ūdens plūsmas. Tad nagi būs attaukoti, un tādējādi nagulaka labāk turēsies. "
Emma Cox - "Jessica Nails" manikīra meistare

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!