Foto: AFP/Scanpix
Sadalīti ikgadējie kino pasaules lauri - Amerikas kinoakadēmijas balvas "Oskars" ceremonijā sumināti vērienīgākie kino darbi un kino zvaigznes. Kā ik gadu šī ir reize, kad parādīt labāko, kas ir zvaigžņu garderobē.

Andželīna Džolija uz pasākumu bija ieradusies nedaudz konservatīvā melnā tērpā - šķiet, tērps tika tematiski pieskaņots Džolijas veidotajai Bosnijas kara tematikai veltītajai filmai "Asins un medus zemē" ("In the Land of Blood and Honey"). Džolija staroja melnajā samta kleitā bez lencītēm, ko radījis Atelier Versace.

Īpašu ievērību pasākumā izpelnījās Dženiferas Lopesas gaišais tērps. Kaut arī apaļīgā daiļava šogad nebija nominēta nevienā no nominācijām, tas viņai netraucēja gozēties uz sarkanā paklāja Zuhair Murad darinātā tērpā.

Lopesa tika pamanīta ne tikai uz sarkanā paklāja, bet arī uz skatuves, kur kopā ar Kameronu Diazu, kas arī bija tērpta gaiša kleitā (tiesa - no Gucci), pasniedza balvu labākajam gada tērpu māksliniekam. Abas nekautrējās uz skatuves izrādīt sevi kā laba dizaina valkātāju paraugu.

Noteikti nevarēja nepamanīt īpaši "kuplo" aktrisi Melisu Makārtiju (filma - "Bridesmaids"), kas uz paklāja staroja īstā Holivudas glamūrā - kundzes mugurā bija tērps no Marina Rinaldi. Modes blogeri jau īpaši novērtējuši aktrises kakla rotu, formējošo jostu un citas dārglietas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!