Foto: DELFI
”Krāsas, vieglums un neprāts!” tā īsumā savu kolekciju raksturoja viens no Latvijas atzītākajiem modes māksliniekiem Dāvids. Latvijas modes spilgtā personība Dāvids Rīgas modes nedēļas dalībnieku pulkā atgriezies pēc ilgāka pārtraukuma. Dāvida tērpi no jaunās pavasara/vasaras kolekcijas ir ražoti no dabiskiem materiāliem - zīda, lina un kokvilnas, tie ir ļoti ērti, krāsaini un spilgti.

”Tā ir daļa no visa, ko piedāvāšu savā veikalā pavasarim un vasarai!” bilda Dāvids, ”Daudzas idejas palika aizkulisēs, jo to ir ļoti daudz, taču veikalā būs viss! Nāciet un es Jūs apģērbšu”.

Dāvida modes skate tiek raksturota kā drosmīga, krāsaina un radīta cilvēkam. Ar šo Dāvids vēlējies parādīt, ka mode ir domāta ikvienam, kurš vēlas ģērbties atšķirīgi, moderni, veidojot pats savu stilu. Jaunās kolekcijas drēbes iespējams savstarpēji kombinēt, kas paver vēl daudz jaunu un radošu iespēju.

Kolekcija bija veidota no krāsainiem un dabiskiem materiāliem ar neprātīgiem akcentiem un uzkrītošām rotām. Tērpos varēja redzēt māksliniecisku pieeju - unikālus dizainiskus risinājumus. Ar interesi varēja vērot to, ka ir izmantotas jaunākās apģēru apstrādes tehnoloģijas – lāzer iespiedumi, dedzinājumi, apdrukas un dažādas ķīmiskas audumu apstrādes.

Skati pavadīja indiešu mūzika un interesanti veidots scenārijs. Par vīriešu kārtas modeļiem Dāvids bija izvēlējies gados jaunus vīriešus ar labi trennētiem augumiem. To starpā bija arī dīdžejs Gustavito. Dažus apģērba gabalus modeļi vilka nost un meta skatītājos. Pēc skates Dāvida sejā varēja redzēt apmierinātību par paveikto.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!