Foto: AP/Scanpix
Pasaulē populārā britu zvaigzne dziedātaja Leona Levisa (Leona Lewis) ir kļuvusi par aktīvisti ētiskā skaistumkopšanas līdzekļu tirgotāja "The Body Shop" zīmola vēstnieci, portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

Pirms septiņiem gadiem Leona triumfēja Lielbritānijas TV realitātes šovā "X Faktors". Leonas mūzikas albumi ir pārdoti divdesmit miljonos eksemplāru. Viņas kolekcijā ir neskaitāmas nozīmīgas mūzikas industrijas balvas un balvu nominācijas. Tomēr neskatoties uz milzīgajiem, panākumiem un slavu visā pasaulē, Leona nav kļuvusi iedomīga un ir uzticīga savām vērtībām un pārliecībai. Būdama dzīvnieku draugs un veģetāriete, Leona ir lielisks partneris "The Body Shop" un tā unikālajai vīzijai par skaistumu bez nežēlības, vēstī zīmola pārstāvji.

Partnerības ietvaros viena no Leonas pirmajām aktivitātēm būs palīdzība "The Body Shop" un nevalstiskajai organizācijai "Cruelty Free International" (Starptautiska organizācija par dzīvi bez nežēlības) to kopīgajā globālajā kampaņā, kas aicina uz visiem laikiem pārtraukt kosmētikas preparātu izmēģinājumus uz dzīvniekiem.

Leona personīgi atbalstīs ES aizliegumu izmantot dzīvniekus kosmētikas preparātu testēšanā, kas stāsies spēkā šā gada 11. martā. Leona ir devusi savu vārdu ekskluzīvai, bez nežēlības izveidotai dekoratīvās kosmētikas un smaržu kolekcijai "The Limited Edition Collection by Leona Lewis". Kolekcijas kosmētika ir 100% veģetāra, progresīvos, modernos toņos. "

Limited Edition Collection by Leona Lewis" raksturīgā iezīme ir neparasts iepakojums ar stilizētu briežu motīvu, kas simbolizē un uzsver to, ka "The Body Shop" bija viens no pirmajiem skaistumkopšanas zīmoliem, kas no briežiem iegūtā muskusa vietā izmantoja mākslīgo muskusu, kas iegūts bez cietsirdības pret dzīvniekiem.

Lai atzīmētu sadarbību un partnerību ar "The Body Shop" šīs iniciatīvas un kampaņas ietvaros, Leona veltīs koncertu saviem faniem, kuru tiešraidē varēs noskatīties 2013. gada 26. martā. Lai iegūtu papildu informāciju par koncertu, sekojiet "The Body Shop" sociālo tīklu vietnēs.

Leona Levisa saka: "Esmu dedzīga skaistumkopšanas piekritēja un pilnībā esmu par dzīvnieku tiesībām. Tāpēc man ir svarīgi zināt, no kurienes nāk produkti, ko lietoju. "The Body Shop" pārdod ētisku produkciju, kas ir radīta bez cietsirdības un kuras sastāvā ir brīnišķīgi godīgas tirdzniecības rezultātā iegūtas izejvielas (Community Fair Trade). Šī sadarbība ir tikai dabiska!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!