Foto: stock.xchng
Ar joni tuvojoties vasarai un minisvārku sezonai, vēlamies lepoties ar slaidām un garām kājām. Tomēr ne visas sievietes ir apveltītas ar garu augumu, un šai sakarā lieti noder pāris vizuālu viltībiņu, kā pagarināt savas kājas, un tās apkopojis arī izdevums "Glo MSN".

Valkā garas kleitas

Neraugoties uz to, ka kleita paslēps tavas kājas, tā tomēr vizuāli pagarinās augumu, mazinot trauslās forma un piešķirot stāvam noteiktību, kas liks izskatīties arī garākai.

Izvēlies vienas krāsas apģērbu

Kombinējot bikses vai svārkus ar apģērba augšdaļu, izvēlies viena toņa drēbes, jo tās radīs ilūziju par vienotu siluetu, vizuāli pagarinot arī tavas kājas.

Valkā miesas krāsas kurpes

Apavi, kas saplūst ar tavām pēdām, vizuāli izpludina apakšējo kāju daļu, liekot tām izskatīties garākām, kā arī neatdala potītes un pēdas zonu.

Izvēlies V veida izgriezumu

V veida izgriezums liek ne tikai izskatīties slaidākai sejai, bet arī pagarina kaklu un ķermeņa augšdaļu, pievēršot tai papildu uzmanību. Tādējādi tu viegli iegūsi pāris lieko un kāroto centimetru.

Vertikālas līnijas

Teju katra sieviete zina, ka vertikālas līnijas augumu dara optiski slaidāku un garāku. Ja vēlies šo efektu pievērst savām kājām, izvēlies svītrainus legingus vai bikses, kuru krāsas veido kontrastus. Vien uzmanies no krāsu sadalīšanās divās daļās, piemēram, kāju ārpusē un iekšmalās, jo tādējādi tiks panākts pretējs efekts!

Bikses ar augsto jostasvietu

Izvēlies bikses, kuru jostasvieta beidzas tieši zem tavas nabas, nepārspīlējot ar tās augstumu, un kombinē tās ar augstpapēžu kurpēm!

Kleitai jābeidzas virs ceļa

Izvēloties kleitu, kuras garums ir virs ceļa, tavas kājas izskatīsies krietni garākas. Savukārt kleita, kas ir līdz ceļgaliem vai ikru augšējai daļai, tavu augumu, īpaši kājas, "sašķels" divās daļās, padarot strupāku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!