Foto: Publicitātes foto
Kā zināms, telpas apgaismojums ietekmē cilvēka garastāvokli, palīdz pamosties, koncentrēties, strādāt labāk vai vienkārši justies laimīgākam. Īpaši svarīgi tas ir, domājot par bērnistabu, - kā radīt veselīgu, drošu un radošu vidi, kurā bērns pilnvērtīgi justos un attīstītos.

Nupat ar jaunu risinājumu klajā nākuši "Philips", paziņojot par jaunu apgaismes objektu sēriju, kas tapusi, sadarbojoties ar "Disney".  Runājot abu koncernu preses pārstāvju vārdiem, "radīts apvērsums bērnistabu apgaismojumā", iegūstot "jaunas dimensijas stāstiem un spēlēm".

Par apvērsumu un jaunām dimensijām grūti teikt, tomēr nevar noliegt - iemīļotie "Disney" multiplikācijas varoņi - jautrās pelītes Mikijs un Minnija, mošķīši Sallija un Maiks, kā arī mazā Nāriņa, mašīnas, princeses un citi tēli visai mīlīgi iemūžināti gan kā naktslampiņas, gan kā LED sveces, gan kā citi apgaismes ķermeņi.

Jaunās gaismu sērijas radītāji ir pārliecināti, ka tā iedvesmos bērnus spēlēties, pavadīt laiku ar ģimeni un ļaus tiem justies droši.

Klāstā iekļautas ne tikai gaismas, kas maina krāsu un spilgtumu pasakas gaitā, bet arī naktslampiņas, kas rada liegu mirdzumu un palīdz bērnam ne tikai vieglāk aizmigt, bet arī to maigi modina no rīta. Priecē tas, ka, rūpīgi piedomāts par konstrukciju un materiālu drošību - lampas neuzkarst, tām nav asu stūru vai sīku detaļu.

Slinkajiem vecākiem, kas tā vietā, lai lasītu bērniem vakara pasakas, viņiem piešķir planšetdatoru, varētu noderēt peles Mikija lampa, kuru var pievienot "iPad" un, lasot klasiskās Disneja pasakas īpašā aplikācijā, baudīt krāsainas gaismiņas. Nav pārāk pedagoģiski, tomēr šķiet interesanti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!