Skaistas lietas vienmēr iedvesmo! Lai telpās radītu mājīgumu un interesantāku dizainu, liela nozīme ir apgaismojumam. Ar gaismām iespējams panākt daudz — tostarp radīt omulību un vidi, kas uzlabo garastāvokli.

Apgaismojums ir galvenais elements, ar kura palīdzību telpā varam radīt komfortu un akcentēt atsevišķus interjera priekšmetus. Pareizi izvēlēti gaismas ķermeņi lieliski papildinās kopainu un izcels mājokļa skaistumu un oriģinalitāti.

Daudzi interjera dizaineri iesaka istabā uzstādīt ne tikai ierasto centrālo griestu lampu, bet izvietot gaismas ķermeņus arī pie sienām. Tāpat telpas apgaismojumu var papildināt ar galda vai grīdas lampām. Neparasti un skaisti ir apslēptie gaismekļi, kas uz kopējā fona izskatās kā gaismas punkti.

Šīs sezonas aktualiāte Nr.1 ir dabas materiāli - lins, āda, akmens, portālam "Delfi" stāsta interjera salona "RIPO" dizaineri. Dabīgas faktūras rada patīkamu un gaumīgu atmosfēru. Šādi gaismas ķermeņi lieliski papildina un izceļ interjera skaistumu un oriģinalitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!