Foto: Publicitātes attēli
Piesātinātas krāsas, sievišķīgi volāni, izteiksmīgi raksti un absolūti elegants glamūrs – tāda ir Igaunijas modes zīmola "Tallinn Dolls" galvenā būtība. Tērpu dažādība pārsteidz ar krāsu toņiem - no romantiski maigiem līdz pat spilgti košiem. Tie ir tērpi gan ikdienai, gan svētkiem.

Leļļu motīvs izpaužas katrā zīmola radītajā tērpā un tā detaļā, jo tie izstaro sievišķību un smalkumu. Zīmolu raksturo slaids sievietes siluets - tās ir vai nu pieguļošas elegantas pusgarās kleitas vai graciozas garās kleitas. Tādējādi sievietes, kuras ietērptas šī zīmola tērpos, izskatās pēc dzīvām lellēm. Arī zīmola logo - bantīte - pauž sievišķības un lelles simboliku.

Dizaineres Mari Martinas (Mari Martin) vadītais modes zīmols "Tallinn Dolls" ir īsts igauņu veiksmes stāsts - tā uzskata publicists un rakstnieks Stjuarts Garliks (Stuart Garlick), kurš raksta par dažādām interesantām lietām un notikumiem Tallinā, vēstī resurss Charmoffensive.jux.com. Tikai pāris gadu laikā brends izveidojis savu pastāvīgo klientu bāzi, kļuvis atpazīstams arī ārpus Igaunijas, jo tā apģērbi nodrošina augstu kvalitāti.

Jaunākā kolekcija tapusi sadarbībā ar igauņu dizaineru Kirilu Safonovu (Kirill Safonov) šovasar, un tā pārsteidz ar savām kontrastējošajām krāsu variācijām un neparasto stilu.

Krievu izcelsmes igauņu dizainers Kirils Safonovs savu pirmo apģērbu kolekciju radīja 15 gadu vecumā un kopš tā brīža viņš kļuvis par nozīmīgu personu vietējā modes pasaulē. Viņš piedalījies arī vairākos starptautiskos modes projektos, izveidojis savu modes kompāniju "Maki" un ieguvis Fashion TV balvu, kas dod viņam iespēju sadarboties ar atsevišķiem pasaulē slaveniem brendiem.

Ar sev raksturīgo stilu Kirils veidojis arī šīs kolekcijas daudzveidīgi košos tērpus no dažādiem materiāliem. Tomēr tas vēl  nav viss, viņa kolekciju papildina arī izteiksmīgi un sievišķīgi aksesuāri.

Kā Tallinā novēroja portāls "Delfi" - tērpu un aksesuāru cenas piemērotas vairāk turīgākiem maciņiem. Kleitas maksā vidēji no 120 līdz 200 eiro, bet aksesuāri vidēji 45 eiro.

"Tallinn Dolls" jaunākā kolekcija pavisam noteikti neatstās vienaldzīgu - tās sievišķīgi izsmalcinātais un ekstravagantais stils ar izteiksmīgajām krāsu un rakstu kombinācijām lieliski izcels pašpārliecinātas un mūsdienīgas sievietes personību.

Tādēļ, ja vēlies gūt iedvesmu un smelties idejas no košās igauņu modes pasaules, laiks doties uz Tallinu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!