Foto: PantherMedia/Scanpix
Sievietes nekad nav valkājušas trīs līdz četrus no tiem kurpju pāriem, kas konkrētajā brīdī atrodami viņu kurpju plauktā, vēsta "Express". Nekad tā arī nevalkātās kurpes ir vai nu neērtas, nepiestāv vairumam apģērbu vai arī ir negribētas dāvanas.

41 % aptaujāto britu sieviešu apgalvoja, ka viņām pieder vismaz viens pāris ļoti dārgu un nekad nevalkātu kurpju un viņas nekad šīs kurpes neuzvelk,  jo baidās, ka dārgais īpašums var tikt sabojāts. Interesanta loģika.....

No vairāk nekā 2000 aptaujātajām sievietēm 86% atzina, ka viņām ir vismaz viens kurpju pāris, kuru viņas nekad nav valkājušas.

Lielbritānijā vienai sievietei pieder vidēji 20 kurpju pāri. Aptaujas veicēji lēš, ka - pat ja tās ir lētākā gala kurpes par 24 britu mārciņām pārī, kurpju kolekcijas kopējā vērtība ir vismaz 480 mārciņas.

"Tas ir pārsteidzoši, cik daudz līdzekļu kopumā sievietes izmet vējā investējot nevajadzīgos apavos," spriež aptaujas autori.

60% aptaujāto sieviešu atzina, ka visbiežākais apavu nelietošanas iemesls ir tas, ka jaunās, skaistās kurpes ir vai nu pārāk augstas vai parāk ciešas un neērtas.

Daudzas apgalvoja, ka kurpes izrādījušās nesaderīgas ar apģērbu skapja saturu. Savukārt 20 % aptaujāto sieviešu atzina, ka kurpes zaudējušas pievilcību, tiklīdz tās bijušas pārnestas mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!