Foto: Publicitātes attēli
Nelielā dzīvoklī piemērotu mēbeļu izvēle ir diezgan sarežģīts uzdevums, ne visam, kas nepieciešams, pietiek vietas. Savdabīgu risinājumu piedāvā īru dizainere Orla Reinoldsa, kas radījusi grāmatplauktu, kurā var sakārtot ne tikai grāmatas, bet arī divus galdus un četrus krēslus.

Mēbeļu komplektam dots gluži simbolisks nosaukums "As if from nowhere", ko varētu tulkot kā "Gluži kā no nekurienes". Un tā tiešām arī ir - mēbeles parādās gluži kā no nekurienes. Mēbeles gatavotas no viegla plastikāta - grāmatplaukts ir pilnīgi balts, savukārt galdi un krēsli, kas atjautīgi iekombinēti plauktā, ir kontrastējoši spilgtās krāsās, balto konstrukciju padarot pievilcīgāku un interesantāku.

Varētu šķist, ka plastikāta mēbeles ir pārāk vieglas, lai būtu drošas, tomēr par to var strīdēties. Orlas radītās mēbeles ir pietiekami vieglas, lai tās varētu pārvietot arī bērni, un pietiekami izturīgas un stabilas, lai neapgāztos (bez "piepalīdzēšanas" no malas), raksta "dezeen.com".

Plaukts ir daudzfunkcionāls, jo veidots no atsevišķiem moduļiem, ko var kārtot gan kā klasisku kvadrātu, gan kā taisnstūri, uz kura iekārtot atpūtas zonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!