Foto: Kadrs no video
Ķīniešu jauniete Eleina Mokka cieš no retas aknes formas, un, lai maskētu slimības atstātās rētas un izsitumus, meitene atklājusi noderīgus grima paņēmienus, tā padarot savu seju pievilcīgāku. Eleina tos publiskojusi arī savā blogā un vietnē "YouTube", gūstot ievērojamu popularitāti, vēstī "Daily Mail".

Video ierakstos pusaudze kameras priekšā vispirms stājas bez grima, atklājot vizuāli nepievilcīgos izsitumus un rētas, bet, kad Eleina savu seju apstrādājusi ar ievērojamu skaitu kosmētikas līdzekļu, meiteni burtiski nav iespējams atpazīt.

"Es vēlos savās zināšanās dalīties, jo zinu, ka akne ietekmē ļoti daudz cilvēku un es neesmu viena. Runājot ar cilvēkiem, redzu, ka viņu skatieni klejo pār manu seju, pētot pumpas un rētas. Šie brīži mani ļoti sāpina, nereti esmu valdījusi asaras, jo slimības dēļ jūtos ļoti nepārliecināta par sevi. Es labprāt iztiktu bez kosmētikas, bet slimība man to gluži vienkārši neļauj darīt," atklājusi Eleina.

Lietojot dažādus kosmētikas līdzekļus, meitene uzsvērusi, ka ir svarīgi ādu nenoslogot ar pārāk lielu daudzumu kosmētikas, jo tā var izraisīt slimības saasināšanos.

Divdesmit astoņas minūtes garajā video pamācībā, ko papildina Eleinas komentāri, meitene pilnībā maina savu izskatu, kļūstot gandrīz neatpazīstama un teicami paslēpjot slimības pēdas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!