Foto: Publicitātes foto
Zīmols "DDSLL Girls" ir Latvijā jauns dzīvesstila zīmols, kurš galvenokārt orientējas uz aksesuāru un apakšveļas izstrādi. Košas krāsas, drosmīgi materiālu salikumi un maģiska sajūta ir trīs zīmola galvenās īpašības. Zīmolu raksturo liela dažādība un drosmīgi dizaini, informē tā pārstāvji.

Produktu klāstā ir pieejamas somas, kaklarotas, auskari, galvas rotas, apakšveļa un pat apavi.

Zīmola radītājas ir dizaineres Alise Ābele Dekslinga un Kristīne Zakalovska. Zīmola tēls ir izveidots, pamatojoties uz abu dizaineru pasaules uztveri un personīgo gaumi. Zīmola nosaukums ietver sevī piecas pamatvērtības – ģērbies, dejo, dziedi, mīli un dzīvo. "Jebkura trakā ideja var tikt realizēta, izmantojot rūpīgu darbu", tā par savu darbu saka dizaineres. Zīmols iedvesmojās no dabas, pasakām un dzīvnieku pasaules.

"DDSLL Girls" produkcija ir radīti drosmīgai, dzīvespriecīgai, aktīvai un jaunai sievietei, kura nebaidās no izaicinājumiem un pieņem tos ar mierīgu smaidu. Zīmola radītā apakšveļa ir domāta īpašiem mirkļiem, kurus atzīmē ar elegantu, juteklisku un koķetu sajūtu. 

Galvenie materiāli, no kuriem top gala rezultāts, ir dabīgā un mākslīga āda, ar roku apgleznoti audumi, samts un mežģīnes. Savienojot modi ar košām krāsām un savu vīziju par valkājamu mākslu, dizaineres turpina attīstīt savu uztveri par skaistumu. 

Galvenais mērķis ir radīt lietas ar vērtību un ielikt tajās daļu no dizaineru personībām. "Bez mīlestības un kaislības nekas nevar tikt padarīts, mēs stipri ticam, ka mūsu domāšana, smags darbs un augstie standarti apgāzīs pasauli", tā par savu darbu domā zīmola radītājas.

"DDSLL Girls" jaunākā kolekcija radīta, iedvesmojoties no safari motīviem. Kolekcijā varēs sajust vasaras elpu, kura nesīs košas krāsas, savvaļas dzīvnieku motīvus un vienkāršību. Kolekcijā ietilps dažādi aksesuāri, piemēram, somas un šalles, kuras ir darinātas, izmantojot japāņu Šibori audumu krāsošanas metodi. Kolekcijas galvenie akcenti ir krāsu kontrasti, mākslīgās un dabīgās ādas apvienojumi un ģeometrija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!