Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka tieši gada siltā sezona ir aktīvākais laiks kāzu svinēšanai. Ja arī tev drīzumā jāapmeklē kāzas kā ielūgtai viešņai vai arī pati esi līgavas godā, iepazīsties ar sezonas jaunākajām tendencēm kāzu frizūrās, ko apkopojis portāls brides.com un kas lieliski piestāvēs gan līgavām, gan to māsām vai vienkārši kāzu viešņām!

Īsiem matiem


Foto: PantherMedia/Scanpix

Kā atklāj skaistumkopšanas speciālisti un vadošie frizieri, šosezon arī īsu matu īpašnieces var izveidot visdažādākās kāzu frizūras. Variē ar matu aksesuāriem - īpaši aktuālas ir dažādas ziedu rotas no dabiskām un arī mākslīgām puķēm, kā arī greznas stīpiņas un sprādzes.

Tāpat vari izmēģināt retro stila frizūras vai ieveidot brīvi krītošas lokas, un, ja matu garums to ļauj, papildināt tēlu ar matu pīnēm.

Vidēji gariem matiem


Foto: PantherMedia/Scanpix
Šis ir optimālākais matu garums, kas ļauj veidot gan augstās frizūras un matu mezglus, gan atstāt matus vaļā. Šosezon aktuāla ir brīvība un vieglums, tāpēc, ja kāzu tematika un ieturētais stils to pieļauj, veido nekārtīgas lokas, vaļīgus matu mezglus un dažādas bizes. Tāpat tēlu vari papildināt ar jau minētajiem ziedu kroņiem, dažāda garuma plīvuriem un cepurītēm.

Gariem matiem


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja lepojies ar gariem un veselīgiem matiem, padari tos par sava tēla aksesuāru! Veido matus viļņainus, lokainus vai pilnībā taisnus, akcentējot frizūru ar dažādiem matu aksesuāriem. Ņem vērā, ka kārtīgas cirtas, kas ieveidotas ar lokšķērēm, vairs nav modē - to vietā izmēģini dažādus pinumus, veidojot neparastas bizes vai saspraužot matus uz sāniem. Šosezon patiesi vari ļaut vaļu izdomai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!