Foto: Vida Press

Ja vēlies būt stilīga, tad tev savā garderobē jāiekļauj vismaz pāris sezonas karstākās tendences raksturojošus apģērba gabalu un aksesuāru. Bet, tā kā visu gribēto iegādāties nav iespējams (un nav arī nepieciešams), mēs iedvesmojāmies no asos.com, topshop.com, boohoo.com un esprit.com rudens - ziemas kolekcijām un apkopojām arabio.ru ieteikumus, lai tu uzzinātu, kuru lietu iegādei šosezon vērts tērēt savu kredītkartes uzkrājumu, lai izskatītos nevainojami jebkurā situācijā.

Mētelis

Tas mūsu platuma grādos būs neaizstājams pavadonis un ērts patvērums jebkādos laika apstākļos. Šajā sezonā ir vērts pievērst uzmanību apjomīga fasona modeļiem, kuri šķiet nedaudz par lielu (t.s. oversize). Uz leju paplatināti, apmetņveidīgi mēteļi izskatās ļoti sievišķīgi un eleganti, pateicoties mīkstajai auduma faktūrai un maigajai pasteļtoņu krāsu gammai. 

Savu aktualitāti nav zaudējuši arī pagājušajā sezonā iecienītie kokonveida mēteļi. Var droši apgalvot, ka dizaineri šosezon ir pacentušies – košas krāsas un apdrukas, oriģinālas detaļas, vārdu sakot, ir paveikts viss, lai apmierinātu pat visprasīgākās modes dāmas gaumi. Aktuālākais garums - maksi, bet ir atrodami arī trendīgi midi fasoni.

Džemperis

Arī šis apģērba gabals ir godam pelnījis vietu tavā rudens – ziemas sezonas garderobē. Šosezon džemperis pilda ne tikai ķermeni sildošu funkciju, bet, pateicoties nestandarta adījumam un dekoriem, ir valkātājas krāšņākā rota. Dzelkšņi, vijumi, volāni, krāsaina dzija un bārkstis – tā ir tikai neliela daļa no bagātīgā apdares klāsta. Modē ir gan gaisīgi trikotāžas džemperīši, gan silti un pamatīgi vilnas un mohēras darinājumi. Līdera pozīciju šosezon ieņem apjomīgi fasoni, uz kuru fona tu izskatīsies īpaši trausla un sievišķīga.

"Bomber" tipa virsjaka

Šāda tipa jaka ir neaizstājama rudens – ziemas sezonas aktualitāte. Tā būs uzticama pavadone tavās ikdienas gaitās, ko turklāt varēsi vienkārši saskaņot ar daudzām garderobē jau esošiem lietām. Jaka lieliski saderēs gan ar džinsiem un legingiem, gan īsiem svārkiem un brīvā, sportiska piegriezuma kleitām. Iespējams, ka, pateicoties neparastajām detaļām un košajai krāsu gammai, bomberjaka kļūs par tavu šīs sezonas mīļāko apģērba gabalu.

Bikškostīms

Katras mūsdienīgas sievietes garderobē ir jābūt vismaz vienam bikškostīmam, jo tam ir daudz priekšrocību. Bikškostīms ir ērts, praktisks un būs glābiņš gan dodoties uz darba tikšanos, gan baudot pēcpusdienas kokteili ar labākajām draudzenēm. Šī sezona nediktē striktus nosacījumus attiecībā uz fasonu – tas lai paliek jūsu izvēlē. Šis ir pirkums, kura izvelē droši varat paļauties uz savu gaumi.

Gaisīga kleita

Gluži kā ironisku atbildi aizejošajai vasarai dizaineri iesaka mums rudens – ziemas sezonā izvelēties gaisīgas šifona un mežģīņu kleitas. Un, lai sals tevi nebaidītu, uzmet plecos adītu mēteli vai sildies sava mīļotā skavās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!