Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties Līgo svētkiem, vērts jau laikus padomāt ne tikai par svinību organizēšanu un iespējām, kā vasaras saulgriežus godam atzīmēt, bet arī par to, ko gada īsākajā naktī vilkt mugurā.

Šai sakarā esam apkopojuši pašmāju dizaineru darinājumus, kas Līgo svētkos gan sildīs, gan liks tērpam izcelties ar kādu patīkamu odziņu.

Protams, latviskajos svētkos vislabāk izskatīsies dabīgie audumi, īpaši, lins un vilna, kā arī tautiski aksesuāri un tērpu elementi. Tomēr, ja iespējas autentisku tautastērpu salūkot nav, vari izvēlēties kādu mūsdienīgāku darinājumu, kas tik un tā radīs patriotiskas sajūtas, valkājot pašmāju modes mākslinieku radītos tērpus un aksesuārus!

Tiesa, ieklausoties laika prognozē, iesakām nodrošināties arī ar nezūdošām vērtībām – siltām vilnas zeķēm, pāri gumijas zābaku un sildošu, kā arī, vēlams, ūdensnecaurlaidīgu lietusmēteli!

Lai krāšņi, maģiski un silti saulgrieži! Līgo!

Aksesuāri

Ādas aproces, ziedu elementi, latviskas rotas un pat īslaicīgi tetovējumi - aksesuāri, kas papildinās tavu zāļu meitas tēlu.

Džemperi un jakas

Saulgriežos neiztrūkstošs apģērba priekšnoteikums ir komforts. Izvēlies siltu džemperi, ko vari kombinēt ar svārkiem, biksēm vai legingiem!

Kleitas un svārki

Jāņu nakts ir laiks, kad stiprināt sievišķo enerģētiku, vairot spēku un skaistumu. Kleitas un brunči ļaus tev sajust šo brīnumaino enerģiju un maģiju.

Krekli

Papardes zieds nav tālu jāmeklē. Lūk, tas var uzplaukt arī uz krekla!

Legingi un bikses

Jāņu meitām, kuras ērtāk tomēr jūtas biksēs, izvēles iespējas ir plašas - sākot no legingiem, līdz pat harēmbiksēm un ikdienišķa piegriezuma apģērbam.

Virsdrēbes

Kur nu bez jakas vai silta mēteļa! Vari izvēlēties mūsdienīgāku fasonu, tautiskus elementus vai parūpēties par būtiskāko - ūdensnecaurlaidīgu un siltu mēteli!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!