Foto: Publicitātes foto
Vasara ir gadalaiks, kurā vairums sieviešu jūtas visērtāk. Siltais laiks ļauj mums paust savu sievišķību, izvēloties kleitas un augstpapēžu sandales, demonstrējot iedegumu un atsvaidzinot ierasto garderobi ar košākām krāsām un koķetākiem piegriezumiem, kas atsedz arī vairāk kailuma. Gadījumā, ja tavas auguma formas atbilst "plus size" tipam, kas paredz kuplākas formas un liedz iespēju izvēlēties atsevišķa piegriezuma tērpus, nepārdzīvo un atmet domu par bezformīgu tērpu valkāšanu! Ņemot vērā pāris noderīgu ieteikumu, viltību, kā arī izceļot sava auguma krāšņākās vietas, arī tu vari saposties un izskatīties lieliski! Lūk, pāris ideju, ko piedāvā "ELLE" un ko patiesi ir vērts ņemt vērā.

Spēlējies ar apdrukām, košiem rakstiem un kontrastiem

Lai maskētu vietas, ko savā augumā nevēlies izcelt, spēlējies ar krāsām! Koši raksti un apdrukas, kā arī toņu pārejas un kontrasti, kas izvietoti stratēģiski pareizās vietās, optiski koriģēs tavu figūru. Vari izvēlēties gan monohromu stilu, variējot vien diviem dažādiem toņiem, vai arī ļauties īstam krāsu sprādzienam. Šai sakarā gan atceries, ka pie koša apģērba piestāvēs askētiski aksesuāri, citādi koptēls kļūs bezgaumīgs un pārsātināts.

Lai kājas kļūst par tavu trumpi

Izvēlies atbilstoša garuma svārkus vai figūrai glaimojoša fasona bikses un izcel savas kājas ar iespaidīgām kurpēm. Augsti papēži un smalkas siksniņas būs tavi sabiedrotie, radot garāku kāju ilūziju. Tiesa, izvēloties apavus, vadies arī pēc komforta – ja kurpēs spēsi vien stāvēt un skaisti izskatīties, jēgas no tām nebūs.

Noderīgus trikus, kā vizuāli pagarināt kājas ar pareizi piemeklēta apģērba un apavu palīdzību, meklē šeit!

Pamanāmi aksesuāri

Ja ērtāk jūties, valkājot neitrālas krāsas askētiska piegriezuma tērpus, savu stilu vienā mirklī vari atdzīvināt ar košiem aksesuāriem. Jāpiebilst, ka šis ir viens no senākajiem modes likumiem, ko ievēro sievietes visā pasaulē. Tādējādi pat ierastā melnā kleita, ko klusībā dēvē par savu "uniformu", acumirklī iegūs gluži jaunas vēsmas. Un, ja vēl papildināsi to ar iespaidīgajām kurpēm, par ko runājām iepriekš…

Atceries par piemērotu apakšveļu

Jebkurš tērps izskatīsies krietni labāk, ja būsi uzvilkusi tam piemērotu apakšveļu. Tā atbalstīs gan krūtis, gan "savāks" vēderu, kā rezultātā uz auguma krietni labāk "sēdēs" gan kleitas ar kuplu apakšdaļu, gan arī auguma formas izceļoši un pieguļoši tērpi. Ja vēlies panākt īpaši labu efektu, izvēlies koriģējošo veļu – piemēram, biksītēm raksturīgā paaugstinātā jostasvieta teicami noderēs, valkājot zīmuļsvārkus un krietni samazino apaļīgā vēdera apjomu.

Piemērots izmērs un audums

Lai augumu nepadarītu vizuāli vēl formīgāku un apjomīgāku nekā tas ir patiesībā, valkā savam izmēram atbilstošas drēbes, kā arī pievērs uzmanību to audumam. Sintētika un elastīgi audumi diezin vai izskatīsies labi, ja centies maskēt liekās krociņas uz vēdera. Savukārt, krītoši un brīvi audumi šai situācijā būs pašā laikā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!